Tjek udvalget af kontorartikler ud hos Hammer Hansen A/S, der tilbyder alt fra kopipapir og ringbind registre til skrivebordsartikler og bonruller til Dankort. Denne webshop er tilgængelig for private og erhverv.

Hammer Hansen A/S - Billige kontorartikler forhandles

Hammer Hansen A/S tilbyder det meste i kontorartikler, og der er alligevel en del at spare på hjemmesiden her i forhold til andre forhandlere på markedet. Det vil du hurtigt opdage, når du klikker ind på hammerhansen.dk, som har 75 års erfaring med kontorartikler. Hjemmesiden er understøttet af en fysisk butik, hvor en engageret medarbejder står klar til at hjælpe dig med valg af kontorartikler. Du har mulighed for at få rådgivning, uanset om du handler stort og småt, og uanset om du køber til kontorvirksomheden eller blot til hjemmebrug. Hele udvalget af kontorartikler er naturligvis inddelt i en række underkategorier for at gøre det mere overskueligt. Køb bl.a. visitkortmapper, karton, skrivebordsartikler og brevordnere. Vælg også imellem mange andre typer artikler til kontoret som f.eks. kalendere, etiketter og konvolutter til forsendelse.

Kopipapir - Alt i kontorpapir online

Hammer Hansen A/S er storforhandler af kopipapir. Køb almindeligt kontorpapir og kopipapir i stor stil, og spar seriøse penge! Der sælges naturligvis kopipapir i mange formater. Køb papir til kontoret i A3, A4 og mange flere. Hvis du leder efter brevpapir, så er Hammer Hansen A/S også leveringsdygtig. Man har det med at forbruge meget papir på det typiske kontor, og det er klart at selv små besparelser kan løbe op i det lange løb. På www.hammerhansen.dk kan du derfor spare en del på kontorpapir og kopipapir, når man måler på en længere periode. Dette er både gældende for private og virksomheder. Kom forbi butikken, og hør mere om udvalget af kontorpapir. Der sælges alle typer af kopipapir online og i den fysiske shop.

Besøg Hammer Hansen A/S online, og læs mere om det brede produktudvalg af kontorartikler. Denne virksomhed kan hjælpe dig med kontorforsyning, uanset om du leder efter kopipapir, blokke, visitkortmapper eller noget fjerde og femte!

Læs videre