BBN Nordic rådgiver og forhandler vinduesfolie online. Køb det anerkendte 3M Prestige solfilm via bbnnordic.dk.

BBN Nordic - Køb vinduesfolie online

BBN Nordic forhandler vinduesfolie til bygninger, og de tager også ud og sørger for montering. Bestil solfilm plus montage til gode priser online, og opnå de mange fordele, der er ved vinduesfolie. Man optimerer indeklimaet bl.a. ved at dæmpe solens reflekterende og kraftige stråler. Hvis man går og overvejer at købe sikkerhedsglas og udskifte det gamle, så er vinduesfolie en mulighed, man bør tage i mente. Det er langt mere økonomisk at opsætte folie på vinduerne i stedet for at foretage en komplet udskiftning. Vælg også vinduesfolie, da det er med til at reducere energiudgifter ved at lade aircondition køre. Hvis mindre energi kommer ind gennem ruderne, er det naturligt, at bygningens aircondition kan køre på et mindre niveau. Folie til vinduer er også med til at styrke dem ved at skabe en ridsefri overflade. Læs mere om alle mulighederne og fordelene ved at klikke ind på www.bbnnordic.dk, hvor medarbejdere sidder klar på tasterne til at rådgive dig.

3M Prestige solfilm - Få hjælp til montering

BBN Nordic tilbyder 3M Prestige solfilm, som er noget af det bedste på markedet. Det har en yderst høj varmeafvisning, der giver en optimal reduktion af den såkaldte g-værdi. 3M Prestige solfilm er fri for metal og har en meget lav varmeabsorbering, så varmen ledes væk fra selve glasset. Du behøver ikke at bekymre dig om signalforstyrrelser på Wi-Fi og mobil, og bygningens udseende ændres ikke. Sol får også møbler til at falme hurtigere, og dette modvirker 3M Prestige solfilm også. Derfor er det ikke underligt, at mange danske virksomheder benytter sig af solfilm fra 3M Prestige serien. BBN Nordic er specialister, og de sidder klar til at rådgive om dette mærke.

Se det store udvalg af vinduesfolie og 3M Prestige solfilm, som du har ved dine fingerspidser på bbnnordic.dk. Det er også en virksomhed, der kan hjælpe med selve monteringen og naturligvis rådgivning inden køb.

Læs videre