2BM tilbyder et væld af forskellige SAP løsninger. Med en bred portefølje af løsninger kan du være helt sikker på, at de kan komme dine udfordringer til livs. Nedenfor kan du læse mere om deres forskellige løsninger, herunder deres kontrakt generator.

SAP er et super smart redskab

Der kan være mange processer og arbejdsopgaver, der skal holdes styr på i det daglige arbejde i en mellemstor eller større virksomhed og det kan blive lidt af en udfordring. Ikke desto mindre er dette overblik helt essentielt for, at virksomheden kan fungere optimalt og man kan få det maksimale ud af tiden. Teknologiens hastige udvikling har skabt nye muligheder for hvordan man som virksomhed på nemmeste vis kan skabe overblik, effektivisere og automatisere diverse processer. SAP-software løsninger har for mange virksomheder været et utrolig værdifuldt redskab at gøre brug af for at automatisere processer og spare tid. IT-konsulenthuset, 2BM, har i gennem flere år hjulpet et stort antal af både store og mindre større virksomheder med at implementere og rådgive inden for nye SAP løsninger, der har været til enorm stor gavn for de enkelte virksomheder. SAP er et fantastisk redskab, der kan automatisere et væld af forskellige processor og biddrage i hver enkelt afdeling i virksomheden og som totalleverandør af SAP løsninger, kan du være sikker på at skabe resultater, der kan ses med hjælp fra 2BM og deres dygtige specialister. 2BM hjælper med at implementere og tilpasse unikke løsninger, der passer til den enkelte virksomhed hvad enten det drejer sig om HR, sikkerhed og compliance eller noget helt tredje.

De forskellige SAP løsninger

Som tidligere nævnt, er SAP et effektivt redskab i virksomheden og det er kun fantasien, der sætter grænserne for hvad det kan bruges til. Uanset hvilke processer du ønsker at effektivisere eller automatisere, har 2BM helt sikkert en løsning i ærmet, der kan være yderst værdifuld for din virksomhed. De forskellige SAP løsninger kan blandt andet være med til at automatisere diverse processer inden for HR. Her kan det være et nyttigt værktøj til at effektivisere opgaver, der drejer sig om administration af løn, personaleudvikling og trivsel på arbejdspladsen. Den relativt nye GDPR-lovgivning fra EU, har betydet at mange virksomheder har været nødsaget til at ændre måden de behandler persondata på og det har for mange voldet problemer. Dette er også et af de områder, hvor 2BM og deres specialister kan hjælpe jer med at implementere forskellige SAP løsninger. Opnå jeres mål og automatiser arbejdsopgaver med forskellige SAP løsninger fra 2BM så I kan bruge jeres tid så effektivt som overhovedet muligt.

Smart kontrakt generator

Det er alfa omega, at der er rene linjer og at der er styr på formaliteterne i en virksomhed. Det gælder i særdeleshed også, når det kommer til diverse medarbejderdokumenter. 2BM rådgiver og hjælper virksomheder med at implementere de helt rette it-løsninger. Både third-party solutions, men også diverse solutions som 2BM selv har udviklet – heriblandt 2BM’s kontrakt generator. 2BM har udviklet en kontrakt generator, der er med til at reducere risikoen for fejl markant. De automatiserede processer er med til at gøre arbejdet for medarbejderen lettere og den enkelte medarbejder kan derved bruge sin tid på andre vigtige arbejdsopgaver. Der er også visse lovkrav, der skal overholdes i forbindelse med diverse medarbejderdokumenter. Især efter databeskyttelsesloven fra EU, også kaldet GDPR, der lovgiver om hvordan personlige oplysninger fra EU-borgere skal behandles – loven dækker nemlig også over medarbejderne lige så vel som kunderne. 2BM’s kontrakt generator sikrer også, at du som virksomhed overholder disse lovkrav og derved undgår at komme i konflikt med loven. Sidst men ikke mindst er 2BM’s kontrakt generator yderst brugervenlig og let at lære og det er blot nogle af de fordele, der er med til at gøre deres kontrakt generator til et ideelt valg at gøre brug af i en virksomhed. Har du lyst til at automatisere og forenkle arbejdet med medarbejderdokumenter, står 2BM klar til at hjælpe dig med at implementere og rådgive dig.

Brug teknologien til din fordel og se mere på 2BM.

Læs videre