Hos www.legebyen.dk finder du et stort, varieret sortiment af legetøj, der udfordrer og udvikler dit barns motorik, sanser, kognitive indlæring m.m. Lad bl.a. dit barn udforske sin balance og sanser med Gonges univers eller hjælp dit barns motoriske evner på vej med et af de fine møbler af legeskum.

Gonge aktivitetslegetøj

Ønsker du en mere aktiv dag for dit barn? Hos Legebyen.dk finder du legetøjsmærket Gonge, der både aktiverer og stimulerer dit barn fysisk og mentalt. Med det skønne aktivitetslegetøj fra Gonge, bliver dit barns fysik, kognitive indlæring og sociale interaktion med andre børn aktiveret ifm. legen. Du finder blandt de mange serier bl.a. balancebaner, sanseleg, motoriklege m.m. En leg i Gonges univers vil hurtigt igangsætte dit barns indlæring og samarbejde med andre børn om f.eks. at komme gennem legebaner m.m. Gonge er perfekt til det private hjem, men egner sig også særligt godt til institutioner, da legetøjet både kan ryste børnene sammen, samtidig med at de lærer en masse på forskellige punkter.

Møbler af legeskum 

Når dit barn skal lære at gebærde sig i verden, kommer den motoriske udvikling på arbejde. Med legeskum fra Legebyen.dk finder du et stort udvalg af møbler af legeskum, som dit barn kan boltre sig på. Legeskummet findes i mange forskellige farver, former og størrelser, så dit barn kan udforske sin balance og motorik, bl.a. ifm. at lære at kravle, gå og balancere i det hele taget. Legeskummets møbler er effektive og anvendelige i ethvert småbørnshjem – men udover at være brugbare, er de også fine og i enkelt, stilrent design og kan nemt benyttes som et lille bord eller møbel på børneværelset, når det ikke bruges ifm. leg. Med legeskum produkter er dit barn sikret sjov og spændende leg med sig selv og andre børn, samtidig med at deres indlæring styrkes.

Legebyen.dk er stedet, du finder legetøj, der hjælper dit barn sikkert og godt på vej ud i den store verden. Her kan de rolig og let udforske sine evner, interesser og personlighed – for her findes legetøj til alle formål.

Læs videre