Funtastic tilbyder oppustelige løsninger til begivenheder. Lej f.eks. den populære Sea Adventure hoppeborg eller en oppustelig snowboardsimulator.

Sea Adventure hoppeborg - Oppustelig hoppepude til børn

Glæd de mindste til begivenheden med en hoppeborg. De fleste er fascineret af havets vidundere, og en Sea Adventure hoppeborg skal nok være med til at tiltrække det mindre publikum. Den giver en oplevelse af at befinde sig i bunden af havet, omgivet af fisk og havets planter. Der er naturligvis tale om en hoppepude uden vand. Sikkerheden er der 100 % styr på. De små kan trygt tumle og nyde atmosfæren i den populære Sea Adventure hoppeborg. Den er formet som en iglo med flotte dekorationer af forskellige ting fra havet af og med en blå baggrundsfarve. Er du interesseret i at leje Sea Adventure hoppeborgen til den næste begivenhed eller en af de mange andre hoppepuder, der tilbydes hos Funtastic? Så besøg hjemmesiden på www.funtastic.dk, og book allerede i dag.

Simulator med snowboard - Udfordrende oplevelse

Funtastic sætter også et oppusteligt snowboard til rådighed. Denne simulator skaber et udfordrende miljø - præcist som på snowboard ned ad de snefyldte pister. Det starter stille og rolig, men bliv ikke for tryg! Tempoet sættes ligeså stille op, og til sidst skal man kæmpe med alt i sig for at holde balancen. På et eller andet tidspunkt ryger man af, men man ender ikke i kold sne, men derimod på en blød, oppustelig pude, som medfører sikkerhed. Det er god underholdning for børn, men også for ældre generationer. Læs mere om simulatoren på funtastic.dk. Et oppusteligt snowboard kan være med til at skabe glæde til nærmest alle typer begivenheder. Hvem kan stå længst tid på det vilde snowboard? Det er der kun en måde at finde ud af på!

Bestil en Sea Adventure hoppeborg eller et oppusteligt snowboard online på funtastic.dk. Denne virksomhed tilbyder udlejning af oppustelige eventartikler til konkurrencedygtige priser og med ekstra fokus på sikkerheden.

Læs videre