Unik Barnebutik har specilialiseret sig i unikke og anderledes varer med fokus på håndværk, fælles for hvilke er, at de gør livet lettere og gladere for både mødre og børn fra spædbarnsalderen og op. Du vil her kunne finde smukt stoflegetøj i kontrastfarver såvel som graviditetspuder i forskellige mønstre og designs.

Stoflegetøj i kontrastfarver

Unik Barnebutik er familiedrevet, hvilket betyder at meget af det du vil finde i deres unikke sortiment, er fundet på baggrund af erfaring for hvilke løsninger, der fungerer, samt en ægte interesse i at gøre livet gladere og mere stimulerende for småbørn. Meget babyudstyr og legetøj til de helt små, er holdt i sarte farver. Med stoflegetøj i kontrastfarver stimulerer du barnet yderligere. Stoflegetøj i kontrastfarver vil med sikkerhed vinde barnets hjerte, eftersom at det er både blødt og spændende at se på. Mange af de varer du vil finde i deres shop, er nøje udvalgt på baggrund af rejser og med et fokus på godt håndværk. Alle deres varer er desuden Oeko-Tex Standard 100 certificeret, hvilket vil sige at det er helt fri for alle skadelige stoffer. Det gælder naturligvis for stoflegetøj i kontrastfarver, at det er miljøvenligt og skånsomt overfor dit barn, som derfor trygt kan lege med det. Hvis du vil læse mere om stoflegetøj i kontrastfarver, så besøg: www.unikbarnebutik.dk.

Den helt rette graviditetspude

Mange gravide oplever, at det er svært at sove. Særligt i tredje trimester, kan det blive vanskeligt. I den forbindelse hjælper graviditetspuder ofte og mange har oplevet, at sove bedre med en graviditetspude. Hos Unik Barnebutik finder du et stort udvalg af forskellige graviditets- og ammepuder, i mange forskellige tykkelser, former og mønstre. De præsenterer i det hele taget et unikt sortiment, baseret på deres mange rejser til Polen på udkig efter unikt og solidt håndarbejde, der kan udgøre gode løsninger for gravide, mødre og livet med småbørn. En graviditetspude kan således senere anvendes som ammepude, og derved også lette amningen for både mor og barn. Der kan være meget at løfte på, når et barn er nyfødt eller endda inden det er født, og det er i sådanne sammenhænge at ammepuder kan være behjælpelige, da de afløster og hjælper til et afslappet og hyggeligt samvær mellem mor og barn. Læs mere om amme- og graviditetspuder her: www.unikbarnebutik.dk.

Læs videre