Hos Legebyen.dk kan du finde mange forskellige slags legetøj til børn i alle aldre. Læs om Plus Plus brikker og om KREA legetøj her.

Lærerige og underholdende Plus Plus brikker

Legebyen.dk sælger mange forskellige slags legetøj til alle forskellige slags børn i alle forskellige aldre. Leg er en virkelig vigtig del af børnenes liv og opvækst, for det er igennem legen at livet opleves, og det er sådan børn lærer. Der er derfor også legetøj til alle forskellige alderstrin i butikken. Til de ikke helt små børn kan man fx finde de små sjove Plus Plus brikker, som er en slags byggeklodser, som kan sættes sammen på alle mulige forskellige måder, og som helt sikkert vil være lige noget for de børn, der også kan lide LEGO klodser. Plus Plus brikkerne er alle ens i formen, og kun farven ændrer sig. De kan sættes sammen på mange forskellige måder, men kræver mere fantasi at bygge med, da der fx ikke er ansigter, hænder, hjul, værktøjer og den slags, som med andre slags byggeklodser. Plus Plus brikker er perfekt til de kreative børn.

KREA legetøj

KREA legetøj kender vi alle, for de har også som Dantoy været en af de store spillere på markedet, som har lavet folkekært legetøj i årtier. Nu eksisterer virksomheden ikke længere, men KREA legetøj lever stadig videre. Hos Legebyen.dk finder du et bredt udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra KREA legetøj. Se bl.a. på den super flotte sorte løbecykel i træ. Der er mange forskellige slags træprodukter og lækre klodser til at bygge med, hoppebolde, dukkevogne og meget mere. De laver både legetøj til de helt små og til børnehavebørnene. Der er mange forskellige lækre ting i butikken, for det er virkelig kvalitetsvarer, ofte lavet i træ og i robust kvalitet. Du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris i butikken, hvor der er meget forskelligt at vælge imellem, og hvor der ofte er ret gode tilbud på legetøj fra forskellige danske og udenlandske producenter.

Læs videre