Hos Superhelten Legetøj kan du finde et bredt udvalg af super godt legetøj, merchandise og samleobjekter. Du kan bl.a. købe en sød Yoohoo bamse i butikken eller et lyssværd til udklædning.

Yoohoo bamse

Hos Superhelten Legetøj kan du finde mange forskellige slags fantastisk godt legetøj til gode priser. Der er mange forskellige spændende ting i butikken, og du kan bl.a. finde de spændende Yoohoo bamser til gode priser. En Yoohoo bamse er en sød lille tøjbamse lavet i bløde materialer, som er perfekt til små børn, som godt kan lide tøjbamser og søde små dyr. De sjove tøjdyr forestiller mange forskellige dyr fra hele verden, og der er ingen tvivl om, at du helt sikkert vil elske de forskellige spændende versioner, som du kan finde i butikken. Der er mange forskellige spændende versioner, bl.a. æsler i lilla og turkis farver. Der er også vaskebjørne, guldfisk eller køer i mange spændende farver, og en flot lille Yoohoo bamse er den perfekte julegave til et yngre barn. Find de mange spændende bamser i butikken til gode priser og vælg imellem mange flotte versioner til gode priser.

Super seje lyssværd

Superhelten Legetøj sælger også et bredt udvalg af samleobjekter, spil, merchandise og udklædning. De sælger bl.a. lyssværd til udklædning og rollespil. Det ikoniske våben stammer fra George Lucas’ klassiker Star Wars, som i alt er seks spillefilm optaget fra 70’erne til 00’erne. Lyssværdet er et populært våben, som både de onde Sith-fyrster og de gode Jedi-riddere bruger, og det består af en laser-stråle, som står ud fra skæftet. Denne laser-stråler kan tændes og slukkes, og når den er tændt kan den skære igennem næsten hvad som helst og også sende laser-skud tilbage til afsenderen. På www.superheltenlegeteoj.dk kan du finde flotte lyssværd i forskelige versioner, bl.a. Kylo Ren’s og Rey’s. Der er garanteret mange timers underholdning med disse flotte våben, som kan bruges til at lege mange spændende Star Wars lege. Der er også et bredt udvalg af forskelligt udklædning og andre våben til rollespil og leg, som er kendte fra film og spil.

Læs videre