Hos den danske virksomhed Legeskum kan du finde store og sjove skummøbler til børn i mange forskellige former og farver. De sælger også bolde til boldbassin.

Bolde til boldbassin

Hos Legeskum kan du finde mange forskellige slags skummøbler til gode priser og du vil helt sikkert kunne finde lige det, du skal bruge for at indrette et super sjovt tumlerum i børnehaven eller vuggestuen. De har også skumbassiner samt bolde til skumbassin. De lette bolde til skumbassinet gør ikke ondt at få kastet på sig, for de er helt lette. Det er en god motorisk oplevelse for et barn at kaste sig ned i sådan et bassin af bolde, for på den måde kan barnet mærke hele sin krop på en gang, hvilket ikke er en dårlig motorisk oplevelse. Der er bolde til skumbassin i mange forskellige farver i butikken, så du kan både købe ensfarvede eller sammensætte farverne af forskellige farver. Læs mere på legeskum.dk, hvor du kan finde alt i legeskum og tumlemøbler 100% fri for ftalater og enormt slidstærke, bløde og faste.

Skummøbler i mange former

Hos Legeskum kan du finde mange forskellige motorisk stimulerende skummøbler i mange farver og former. Tumlemøblerne er lavet i fast men blødt skum, som er betrukket med plastik, så de let kan rengøres. De er faste nok til at holde formerne, selv når man leger vildt, men bløde nok til at det ikke gør ondt at falde på den. Der er både runde, firkantede, lange, trappeformede, U-formede og trekantede skummøbler i butikken, som kan sammensættes på et hav af forskellige måder til udfordringer, forhindringsbaner og sjove indendørs legepladser for børn. Dine børn vil uden tvivl elske de sjove skummøbler, som er en glimrende måde at stimulere deres motorik på. Det er godt for både vuggestue- og børnehavebørn at prøve kræfter med de store harmløse former, som kan hoppes på, kravles over og under, glides ned af og faldes på uden at det gør ondt. Det er sådan børn lærer om, hvordan deres krop virker og hvad den kan.

Læs videre