Hos den danske webshop Minimig finder du altid et herligt udvalg af godt børnetøj, fra en række af de bedste danske mærker. Du kender næsten med sikkerhed allerede navnene Konges Sløjd og MarMar børnetøj, som begge producerer børnetøj i førsteklasses kvalitet, og altid med søde og charmerende design. I artiklen herunder kan du læse mere om nogen af fordelene ved mærkerne, samt lidt om butikken.

Badekåber, nattøj og andet fra Konges Sløjd

Når mange danske forældre skal shoppe børnetøj, er det langt fra et særtilfælde at det foregår hos Minimig. Den danske forhandler har nemlig et rigtig fint udvalg, fordelt over en masse spændende kategorier. Du vil helt sikkert støde på en masse navne du kender, så som Konges Sløjd, MarMar børnetøj og flere andre. Lige nu kan du end da glæde dig over fri fragt ved køb over 499,- uanset om du shopper Konges Sløjd eller ét af de andre mærker på siden.

Kataloget med Konges Sløjd inkluderer lige nu blandt andet bløde badekåber, nattøj, kjoler og håndklæder. Alt sammen i den velkendte Konges Sløjd kvalitet, som er én af de primære grunde til at mærket har opnået så meget succes som det er tilfældet.

Tøj til børn og babyer fra MarMar

MarMar børnetøj og babytøj er cool og klassisk, og er et hit hos danske forældre lige nu. Når det gælder børnetøj, så er det naturligvis ikke nok at tøjet er pænt. Kvaliteten skal også være i orden. Heldigvis er der her udelukkende gode nyheder når det gælder MarMar børnetøj, som altid er udført efter alle kunstens regler og i gode materialer, uanset om det gælder bluser, heldragter, børnebukser, kjoler eller nederdele. Se hele udvalget med både Konges sløjd og MarMar børnetøj på www.minimig.dk lige nu og gør en god handel.

Læs videre