Er du på udkig efter et sted at købe legetøj, så kan du med stor fordel klikke dig ind på Legebyens hjemmeside, legebyen.dk, hvor du finder et af Danmarks største og bedste udvalg af kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. Du finder her alt indenfor legetøjs til både indendørs- og udendørsbrug, samt legetøj der passer til alle årstider.

Dantoy vinterlegetøj til vintermånederne

Når temperaturen begynder at falde og det bliver koldt er det med at være klar til den første sne falder, så man kan komme på årets første kælketur. Hos Legebyen finder du et stort udvalg af Dantoy vinterlegetøj, der er perfekt udendørs beskæftigelse til de kolde vintermåneder. På deres hjemmeside finder du et stort overblik og udvalg over de klassiske og sjove kælke, samt de sjove sneskovle og sneskrabere. Hos Legebyen er der altid garanteret et stort antal kælke og andet vinterlegetøj på lager, som lynhurtigt kan leveres til dig, så du er klar så snart den første sne begynder at falde. Karakteristisk for Dantoy vinterlegetøj er den høje kvalitet deres produkter er lavet af, og deres kælke er alle lavet i hårdt og stærkt plastik, samtidig med at de også bærer Svanemærket. Alle modellerne kommer i farverne rød, blå eller sort, så du kan få præcis den model i den farve du ønsker. Så skynd dig ind på hjemmesiden og bestil din nye kælk og andet godt fra Dantoy vinterlegetøj, så du er klar til vinteren.

Magna-Tiles kombinerer leg og læring

Hos Legebyen finder du også det sjove legetøj fra Magna-Tiles. Magna-Tiles leverer sjovt legetøj, hvor laver magnetiske konstruktioner med de forskelligt formede klodser. De innovative og magnetiske klodser er specielt designet til at fastholde børns interesse og koncentration, der dermed gør læring til en sjov leg. Magna-Tiles er opfundet i Japan i 1992 af en matematiklærer, der brugte sine figurer og klodser til at lære børn om former igennem netop leg. Magna-Tiles klodserene kommer i mange forskellige farver og størrelser, og er det perfekte legetøj til at lære børn om symmetri, farvesammensætning, mønster, magnatisme og meget vigtigt deres finmotoriske færdigheder samt at bygge i 3D. Legen med magnetiske og geometriske former er en genial måde for børn at få indlæring om både matematik og magnetiske konstruktioner, og det er samtidigt et sjovt konstruktionslegetøj, hvor du selv vælger, hvad du vil bygge. Magnetklodserne kan nemt skilles ad igen og dermed nemt sammensættes på nye måder. Så klik ind på Legebyens hjemmeside og se det store udvalg af Magna-Tiles.

Læs videre