Køb lækre filtede uldhjemmesko til børn og voksne online. Betterfelt er en dansk designervirksomhed, der står bag filtede hjemmesko af 100 % ren uld og i topkvalitet.

Lækkert udvalg af filtede uldhjemmesko til børn

Se udvalget af filtede hjemmesko til børn, der forhandles på betterfelt.dk. Virksomheden her producerer uldhjemmesko til børn i bedste kvalitet. Selve produktionen foregår i Nepal, og den er Fairtrade stemplet, så du kan købe børnehjemmesko af uld med god samvittighed. Et par børne uldhjemmesko svarer til omkring en halv dags arbejde. Børnehjemmesko er lavet af håndfiltet uld med sans for detaljer. De kommer i mange skønne design. Se de fine og sjove jester hjemmesko i høj kvalitet - præcist, som man forestiller et par sko på en hofnar fra middelalderen. Du finder også mere almindelige filtede hjemmesko i uld til børn. Du kommer til at elske de skønne design, og dit barn kommer til at glæde sig over den fine uldkvalitet med et stort lanolin indhold, der giver færre gener med lugt, og som også gør dem snavsresistente. Forkæl barnet med et par flotte uldhjemmesko fra Betterfelt, som han eller hun kommer til at elske.

Klik ind på betterfelt.dk, og køb filt hjemmesko

Voksne danskere kan også købe filt hjemmesko på betterfelt.dk, der også kommer i en lang række af farver og design. Køb dem som slippers, støvler og almindelige sko. Der er stor variation i de flotte uldkollektioner, og hver eneste filt hjemmesko er naturligvis skabt i en særdeles behagelig kvalitet. En anden fordel ved at gå i filt hjemmesko fra Betterfelt er, at de er designet skridsikre. Derfor gør det ikke noget, man går på glat trægulv. De er skabt fleksibelt, stærke og holdbare. Derfor kommer du til at kunne glæde dig over dine håndfiltede hjemmefutter i mange år frem!

Bestil flotte og behagelige filt hjemmesko til voksne, eller se udvalget af cool og sjove filtede uldhjemmesko til børn. Betterfelt er dansk design med etisk, Fairtrade produktion i Nepal.

Læs videre