Navnesutten har mange forskellige slags sutter til børn i alle sutte-aldre. Læs bl.a. om anatomiske sutter samt om MAM sutter med navn her.

De lækre MAM sutter med navn forhandles på navnesutten.dk

Navnesutten sælger sutter med navn på, så hvis du er træt af at miste dit barns sut i vuggestuen, så kig fx på udvalget af MAM sutter med navn. Hvis du leder efter silkeblød kvalitet og perfekt anatomisk form, så er MAM sutter med navn lige noget for dig barn. De er lavet af uskadelige materialer og indeholder ikke skadelige plastikstoffer. Du kan være sikker på at kvaliteten er i top, for navnesutten sælger kun gode sutter, og det er vildt smart at have navn på, for alle forældre kender følelsen af at skulle finde en nål i en høstak, når de leder efter deres barns sut i vuggestuen. Find hele sortimentet af MAM sutter med navn på www.navnesutten.dk hvor du også kan finde sutteholdere, hvis du vil undgå at barnet taber sutten ud af munden og ned på jorden. Det kan nemlig nemt blive en lang dag, hvis den skal samles op og skylles under vandhanen hvert 5. minut.

Gode anatomiske sutter - Læs med her

Navnesutten har også et bredt udvalg af anatomiske sutter til gode priser, og du kan helt sikkert finde de helt rette sutter til dit barn i butikken. Der er bl.a. mærker som Baby-Nova, BIBS couture og Nip, som laver anatomiske sutter, og du kan være helt sikker på at du nok skal kunne finde den perfekte til dit barn. Du kan få indgraveret navn i alle anatomiske sutter i sortimentet, så du også kan finde sutten igen, når du henter dit barn i vuggestuen eller dagpleje. Det kan nemlig være svært at finde sutterne igen, når børn er sammen, for de taber deres sutter og så skal pædagogerne samle dem op igen, skylle dem og prøve at finde den rette ejermand til hver enkelt. Sutter med navn er den bedste løsning, og du kan finde mange forskellige anatomiske sutter i butikken til gode priser. Læs mere på navnesutten.dk.

Læs videre