Har du hørt om Oktoberfest før? Det er en stor folkefest, der bliver fejret i München. Hvert år tiltrækker festen over syv millioner festglade mennesker fra verden over. Det gør faktisk Oktoberfesten til den største folkefest i verden.

Oktoberfesten er også synonym med ølfest, overvældende feststemning – og de traditionelle kostumer. Hvis du derfor gerne vil fejre Oktoberfest, bør du afgjort få fat i et Oktoberfest kostume. Sådan et kan du finde hos Fest & Farver. Her får du – som en ekstra bonus – fri fragt, når du bestiller for mindst 400 kroner.

Den perfekte påklædning til Oktoberfesten

I oktoberfestens festlige verden er det obligatorisk, at du har et oktoberfest kostume på. Oktoberfest kostumet er ganske enkelt med til at sætte stemningen. Derfor er kostumet også en uundværlig del af festen.

Hvis du leder efter et kostume til oktoberfest, er det først og fremmest dit køn, der afgør, hvilket kostume du bør vælge. Der findes tyrolerkjoler til kvinder og tyrolertøj til mænd.

Elegante oktoberfest kostumer til kvinder

Hvis du er kvinde, handler det perfekte oktoberfest kostume om at være en charmerende ølpige. En slags kromutter, der kan fange mændenes opmærksomhed med sin påklædning. Det kan blandt andet være:

  • Tyrolerkjoler
  • Lederhosen
  • Kombineret tyroler- og bondepigelook

Til oktoberfest er det helt acceptabelt at vise lidt hud. Derfor er der også mange kvinder, der vælger et tylskørt med hvide frynser. Der er et lidt mere dristigt look, men det hører sig for mange også til, når der er oktoberfest.

Imponerende oktoberfest kostumer til mænd

Er du derimod en mand, der leder efter det perfekte oktoberfest kostume, står det lidt anderledes til. For mænd er lederhosen uden tvivl det ultimative valg. De korte læderbukser er faktisk ikke blot kostumer. De er en del af en ægte folkedragt.

Hvis du i stedet gerne vil være lidt til den sjove side, kan du vælge et sjovt eller humoristisk kostume. Det kan for eksempel være en gigantisk ølflaske eller et Funny Anton Piggy Back kostume. Med sidstnævnte ligner det, at du rider på ryggen af dværg, der er iført et tyrolerkostume.

Uanset hvad du måtte lede efter, kan du finde det rette oktoberfest kostume hos Fest & Farver. Tjek deres udvalg ud allerede i dag, så du kan blive klar til den næste oktoberfest. Skål herfra!

Læs videre