Tøjmærket Anine Bing er den perfekte blanding af skandinavisk og amerikansk design. 

Hos Milium.dk er de kendte for at sælge mærkevarer fra nogle af de bedste og mest interessante brands til kvinder. Et af dem er Anine Bing, som er startet i Los Angeles af den dansk/brasilianske model og blogger af samme navn.

Med et brand, der har som mål at få kvinder til at føle sig stærkere og styrkede, er Anine Bing her for at blive. Det amerikanske modehus er med sin stærkt skandinavisk inspirerede profil stedet, hvor du kan finde moderigtige sweatshirts og fashionable bukser med det helt rigtige svaj i benene uden at gå på kompromis med professionalitet eller personlig stil.  

Find alt i Bing hos Milium.dk

På Milium.dk har de gjort det nemt at finde frem til deres spændende udvalg af Anine Bings produkter. Designet er minimalistisk med et vink til amerikansk ungdomsmode i form af vamsede sweatshirts med farverige prints og store logoer. Mærket er også leveringsdygtigt i tasker, sko og tøfler, der alle lader omgivelserne vide, at det er et Anine Bing design, du har på. 

Brandet startede i 2012 og er lige udkommet med en ny kollektion, der både repræsenterer det feminine og maskuline i et, hvilket også beskriver bagkataloget fint. 

Få et råt og professionelt look her

Stilen hos Anine Bing er både rå og forfinet med materialer som læder, uld og nylon. Specielt til skandinaviske forbrugere, er der mange flotte minimalistiske produkter, der går fint i spænd med moden på de nordlige breddegrader. Samtidigt er det amerikanske islæt med blandt andet tøfler med plys og store logoer med til at gøre Anine Bing til sin helt egen. På Milium.dk kan man også finde tasker og tørklæder af samme mærke, der fuldender ens look. 

Mærket henvender sig bredt og udmærker sig ved at være brugbart, men stilet. Farverne hos Anine Bings design er afdæmpede og kan bruges i mange sammenhænge til både hverdag og fest. De vilde farver er som nævnt mest repræsenteret på hendes logo-trøjer, hvor der bliver leget med print og udtryk i bedste rock’n’roll stil. 

Du kan med fordel lede efter dit næste Anine Bing køb på Milium.dk, hvor udvalget er bredt og nemt at overskue. Siden har også en udvidet søgefunktion, som gør det let at finde rundt i de mange mærkevareprodukter til modebevidste kvinder.

 

Læs videre