Hos Guldsmed Østergaard kan du finde mange forskellige smukke smykker til gode priser, og du kan helt sikkert finde lige det, du skal bruge til en god pris. Læs mere om Georg Jensen Daisy Marguerit og om Marc Jacobs ur her.

Marc Jacobs ur til både hverdag og fest

Hvis du leder efter et flot ur, som du kan gå med til hverdag og til fest, som er elegant, æstetisk, smukt, funktionelt men uden at være for meget, så kan det måske være, at du leder efter et Marc Jacobs ur. Der er forskellige smukke ure til salg hos Guldsmed Østergaard fra Marc Jacobs, som har designet nogle tidsløse klassikere, og hvis ure er kendte for elegance og funktionalitet, som går op i en højere enhed. Der er forskellige smukke Marc Jacobs ure til salg i butikken, og du kan helt sikkert finde et, der passer til dig; skal det være rundt eller firkantet? Eller hvad med aflangt for det feminine look? Der er mange muligheder, og du finder designs i forskellige smukke ædelmetaller, som vil se super gode ud på dig. Læs mere på guldsmedoestergaard.dk, hvor du kan finde mange flotte designerure og helt sikkert finde det Marc Jacobs ur, som passer perfekt til dig.

Georg Jensen Daisy Marguerit smykker

Hos Guldsmed Østergaard kan du finde et bredt udvalg af forskellige smukke ure, smykker og meget mere fra de bedste danske og udenlandske designere. Der er bl.a. et bredt udvalg af Georg Jensen Daisy Marguerit smykker til gode priser. Den ikoniske Daisy Marguerit er næsten blevet synonym for dansk smykkedesign og har opnået en enorm international opmærksomhed, og det simple men tidsløse design bliver igen og igen brugt til at forskønne kvinder i alle aldre. Der er mange forskellige smykker i Daisy Marguerit serien, og hvis du leder efter øreringe, ringe, armbånd, halskæder, brocher eller andet, så findes det på siden. Der er mange flotte designs, og serien er også blevet lavet med sorte blomster i stedet for de hvide klassiske. Læs meget mere om denne klassiske serie samt mange andre smykker på hjemmesiden, hvor du ofte kan finde gode tilbud på designer smykker og pynteting til super gode priser.

 

Læs videre