Hos Badeanstalten kan du finde et stort udvalg af naturlige hudplejeprodukter og wellnessprodukter. Læs bl.a. med her om badesalt og bodyscrub.

Lækkert badesalt med lægeurter og æteriske olier

Hos Badeanstalten kan du finde et stort udvalg af wellnessprodukter lavet af naturlige ingredienser som nøddesmør, planteekstrakter, vegetabilske olier, ler, salt og tang. De lader sig inspirere af den smukke omgivende natur i Nørresundby, hvor firmaet har hele deres produktion, og hvor de engagerede medarbejdere udvikler og fremstiller både sæber, olier, cremer og meget mere. Du kan bl.a. købe badesalt med lægeurter og æteriske olier på deres hjemmeside. De fører bl.a. en velduftende badesalt tilsat agurkeolie og mynte. Deres salte giver dig ren afslappelse i krop og sind. Bare lad kroppen synke ned i et velduftende kar af varmt vand med skønt badesalt, der plejer og blødgør din hud. Du vil helt sikkert kunne finde en variant, der passer til din smag i deres sortiment på www.badeanstalten.dk, hvor du også kan finde inspiration til gode jule- eller fødselsdagsgaver. Læs mere på hjemmesiden og se hele udvalget af wellnessprodukter i den bedste kvalitet.

Nyd følelsen af en rensende, fugtgivende bodyscrub

Hos Badeanstalten kan du også finde et stort udvalg af fugtgivende bodyscrub. De har mange forskellige varianter med forskellige aktive stoffer, æteriske olier, vitaminer og tang. Du kan bl.a. finde den super lækre og eksklusive sorte saltscrub med aktivt kul, som har en rensende effekt på huden. Kullet er blevet behandlet med damp og kuldioxid ved over 700 grader, og denne bodyscrub er særdeles effektiv til at fjerne døde hudceller, rense og regenerere din hud. Den indeholder havsalt, som stimulerer blodcirkulationen, og mandel- og rapsolien plejer din hud og efterlader den blød og glat. Du kan også finde den smukke gule bodyscrub med det passende navn Nektar i sortimentet. Denne indeholder honning, citrongræs, morgenfrue, mandel og raps. Denne scrub er plejende og efterlader din hud enormt blød og glat. Læs mere på badeanstalten.dk, hvor du også kan læse om deres principper for en ærlig og ansvarlig produktion i samspil med naturen.

Læs videre