Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjer der gode muligheder for at få lavet forskellige plastikoperationer. Klinikken som har beliggenhed i Århus, byder bl.a. på fedtsugning og brystløft, som bliver udarbejdet af professionelle.

Få en fedtsugning på maven

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøjtilbydes der fedtsugning til maven, til fornuftige priser. En fedtsugning går ind og fjerner de stædige fedtdepoter, hvis der er meget overskydende fedt der har svært ved at forsvinde. Dog vil det aldrig anbefales at bruge en fedtsugning som slankekur. Fjern depoterne effektivt med en fedtsugning hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj, hvis du har isolerede fedtdepoter, som ikke kan forsvinde ved motion og idræt. En mavefedtsugning kan både være et stort eller mindre indgreb, alt efter hvor stor en fedtsugning der skal udføres. Ligeledes kræver det til tider fuld narkose, hvis det er en større operation. Find eventuelt muligheder og priser på plastikkirurgi-aarhus.dk, hvor der altid vil kunne findes hjælp og guidance til dig.

Bryst til overkommelige priser

Hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj er der også mulighed for at få et brystløft, til fornuftige priser. Brystløftene er et tiltag mange kvinder er begyndt at bruge, for at give et mere visuelt flot og symmetrisk bryst. Mange kvinder vælger også at få et brystløft efter graviditet og amning, da det ofte kan få brysterne til at hænge mere end før. Derfor kan et brystløft være fornuftigt, hvis man ønsker den mere faste og symmetriske brystform igen. Brystløft vil dog altid efterlade ar, nogle værre end andre, hvis der foretages et større brystforstørrelse. Et brystløft hos Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj tilbydes til forskellige priser, da alle operationer og ønsker er forskellige. Klik eventuelt ind på plastikkirurgi-aarhus.dk og undersøg dine muligheder og find priser.

Besøg Plastikkirurgisk klinik Åbyhøj allerede i dag, hvis du er på udkig efter en fedtsugning eller forstørrelse af dine bryster.

Læs videre