Hos Taste of Latinamerica får du direkte adgang til hele Latinamerikas kulinariske udvalg. Der leveres både til restauranter og private med interesse for madtraditioner i Peru, Argentina, Brasilien m.m. De sælger krydderier, mel, spiritus etc. Køb fra forskellige brands som UKU og Pisco på tasteoflatinamerica.dk.

Nemt at bestille latinamerikansk krydderi hos denne leverandør

At tilføje ægte latinamerikansk krydderi kan give noget specielt til retten. Det er en fordel, man benytter de mærker, som man også finder på hylderne i en butik i Argentina, Ecuador, Colombia, Peru etc. Hos Taste of Latinamerica kan du købe alt fra peruviansk, sort mynte-paste og tajin til Kikko sojasovs og Achiote. Du mødes af et fantastisk udvalg også af colombianske krydderiblandinger og chili paste. Hos www.tasteoflatinamerica.dk kan du købe latinamerikansk krydderi til fair priser. Vælg selv, om du vil købe med MobilePay eller almindelige betalingskort. Shop krydderier fra Latinamerika med en fast fragtpris på 55 kr. ved ordrer op til 20 kg.

UKU chili paste med smagen af Peru

UKU er et mærke fra Danmark af, men som har peruvianske rødder, da der benyttes råvarer fra Peru. Hvis du vil have smagen af Peru her i Danmark, så er UKU bestemt et mærke at have øjnene op for, der producerer med råvarer i bedste kvalitet. Hos Taste of Latinamerica kan du købe UKU fødevarer til fair priser som f.eks. chili paste. Deres blandinger bliver hurtigt uundværlige i køkkenskuffen. Klik ind på tasteoflatinamerica.dk, og bliv fristet af de skønne UKU fødevarer med kraftig inspiration fra Peru. Se også på de andre mærker online.

Det er ikke kun latinamerikansk krydderi fra UKU og andre mærker, du kan bladre igennem på tasteoflatinamerica.dk. Bestil også spiritus fra Sydamerika og Mellemamerika af. En af de mere populære varianter er Pisco. Den kan serveres til mange lejligheder og har en karakteristisk smag, som har givet drikkelsen mange fans også her i Danmark. Bestil engros til din restaurant eller cateringvirksomhed, eller køb også til private behov på hjemmesiden. Det er skønt at prøve kræfter af med nogle eksotiske, latinamerikanske retter for at få lidt variation i madlavningen.

Læs videre