Den Grønne Asparges leverer ingredienserne til sund mad - lige til din dør! Vælg deres slankende måltidskasse, og kom et skridt nærmere en sundere hverdag.

Sund måltidskasse - Kom af med kiloene!

Bestil den sunde måltidskasse hos Den Grønne Asparges. Det er en nem og slankende løsning, der sikrer dig hurtig og fyldig mad i hverdagen uden at fede. Tilberedningstiden er aldrig over 30-45 minutter, og du skal naturligvis også modregne den tid, du ville have brugt i supermarkedet på at købe ingredienser ind. Det kan hurtigt ende i færdigretter med masser af sukker, fedt og salt, hvis man ikke passer på. Mange danskere har en hektisk hverdag, og der er ikke altid overskud til at presse næringsholdig og sund mad ind i en travl uge. Vælg kaloriefattige måltidskasser hos Den Grønne Asparges. Der er noget nyt på programmet hver uge! Det er en selvstændig værdi at kunne lave lækker og sund mad også i hverdagen. Uanset hvor henne, du bor i brofaste Danmark, er det muligt at få måltidskasser leveret til døren fra denne virksomhed! Den slanke figur og velvære er kun få klik væk.

Frisk mad til døren - Madkasser med ingredienser fra Den Grønne Asparges

Den grønne Asparges leverer alle ingredienser til døren, så du kan lave lækker mad til hele familien. Der er tre madkasser at vælge mellem, som hver især henvender sig til forskellige målgrupper. Vælg imellem retter til alle i familien, inspirerende måltider fra hele verden og den slankende udgave, som nævnt i forrige afsnit. Hos Den Grønne Asparges har de kontakt til lokale leverandører, som har nogle af de bedste råvarer på markedet i deres specifikke branche. Det er den høje kvalitet igennem alle leddene, som sikrer, at du får de bedste ingredienser til døren. Man kan ikke gå på kompromis med råvarerne, hvis man vil lave god mad. Læs mere om hele konceptet inde på dengrønneasparges.dk.

Vælg imellem sunde måltidskasser og varianter til både voksne og børn i familien. På www.dengrønneasparges.dk kan du læse mere om muligheden for råvarer til døren samt medfølgende madplan.

Læs videre