Firmafrokost er en støtstigende trend i KBH. Madkonceptet er en af dem, som udbyder frokost til erhverv i hele hovedstaden. Deres frokostordning indeholder en varierende menu, og maden er tilberedt af gode råvarer - altid den bedste kvalitet.

Københavnsk frokostordning med unikke muligheder på www.madkonceptet.dk

Rigtig mange virksomheder i København tilmelder sig en frokostordning. Det er skønt med buffet til frokost i stedet for de til tider lidt kedelige madpakker eller smutturen til supermarkedet eller grillbaren i frokostpausen for at få noget nemt. De fleste steder vil der sikkert være stemning for en fælles frokostordning. En frokostordning hos Madkonceptet er noget lidt ud over det sædvanlige. De lægger nemlig ekstra vægt på råvarernes kvalitet. Dees firmafrokost består typisk af ugentlig dessert og osteanretning. Som noget fast får man 1 varm ret, hjemmebagt brød, 1 grøn salat, 1 fyldig salat samt flere slags pålæg. Deres frokostordning er yderst smagfuld. Der er ingen smutveje. Det hele handler om gode ingredienser og tålmodighed med at skabe de perfekte retter samt en masse erfaringer i køkkenet. Selve transporten holder maden frisk, og der tages selvfølgelig også højde for folk med specielle ønsker bl.a. med at undgå svinekød, fisk osv.

En vidunderlig frokostordning med spændende samt varierede retter

En frokostordning hos Madkonceptet har selvfølgelig også mulighed for at blive tilpasset med nogle ekstra ting. De tilbyder nemlig tilkøb til deres firmafrokost som f.eks. sandwich, kage, frisk frugt og andre delikatesser, som kunne have interesse. Der er få steder, man vil få så meget fleksibilitet og så mange tilpasningsmuligheder som ved deres frokostordning. Det kræver blot minimum 10 kuverter at være med. Derved kan selv mindre startups og mellemstore virksomheder, hvor alle ikke ønsker at deltage, have mulighed for at modtage frokostordning med levering i København. Hvis du sidder inde med yderligere spørgsmål angående denne mulighed for frokost ud af huset i KBH, skal du ikke tøve med at stille dine spørgsmål til de venlige mennesker bag hjemmesiden www.madkonceptet.dk.

Læs videre