Er du blevet præsenteret for, hvor godt mad kan smage, når det tilberedes med sous vide, og vil du gerne selv i gang med at lave sous vide derhjemme? Så er Sousvidebutikken.no den helt rigtige butik at starte med at kigge forbi. Der finder du nemlig et velassorteret udvalg af sous vide maskiner og sous vide tilbehør. Hos dem kan du f.eks. købe vakuumposer og meget mere. Læs videre i artiklen her, hvis du vil vide mere.

Lav god mad med disse sous vide maskiner

Der er i den grad tale om professionelle løsninger, når man køber sous vide maskiner på www.sousvide.dk. Og måske næsten lige så vigtigt, så er der ekstra mange forskellige maskiner, man kan vælge imellem, når man handler hos dem. Kataloget med sous vide maskiner tæller bl.a. en sous vide cooker med mulighed for Wi-Fi-opkobling, så madlavningen bliver endnu lettere, når man kokkererer. Man finder selvfølgelig også flere typer vandovne i udvalget, og derfor skulle chancerne da også være gode for, at du finder en vandovn i kataloget, der passer til dine specifikke behov.

Der er ikke så overraskende mange kunder hos SousVide.dk, som skal købe ny sous vide maskine eller andre typer sous vide tilbehør første gang. Derfor er der også en ekstra god ting, at man som kunde har rig mulighed for at kontakte kundeservice, hvis man er i tvivl om et eller andet i forbindelse med valget af Sous Vide maskiner. Folkene, som styrer butikken, ved selvsagt en masse om sous vide maskiner og andet sous vide udstyr, og de vil naturligvis gerne bruge tid på en uforpligtende snak, hvis du er i tvivl om et eller andet.

Stort udvalg af vakuumposer til sous vide-madlavning

Udover sous vide maskiner kan man bl.a. også købe vakuumposer hos SousVide.dk. I kataloget med vakuumposer er der flere gode varianter at vælge imellem, så igen skulle chancerne gerne være gode for, at du kan finde den type vakuumposer, som passer allerbedst til den type sous vide madlavning, du skal i gang med. Kataloget med vakuumposer tæller bl.a. vakuumruller, riflede vakuumposer, glatte vakuumposer og vakuumposer med lynlås. Igen gælder det naturligvis om at rette henvendelse til kundeservice, hvis du er i tvivl om et eller andet.

Besøg butikken, næste gang du har et udækket behov inden for sous vide maskiner, tilbehør som vakuumposer og lignende. Vi tør godt næsten garantere, at du kan finde den type, som mangler i dit arsenal med udstyr derhjemme.

Find både en mad dehydrator og sous vide tilbehør på www.sousvide.dk

SousVide.dk er klar til at levere så godt som alt, hvad man skal bruge af udstyr, hvis man gerne vil i gang med sous vide-madlavning. Her kan man finde forskellige slags sous vide tilbehør på hylderne, samt en række andre relaterede produkter, og udstyr til madlavning generelt – som f.eks. en mad dehydrator. Vil du gerne vide mere om butikken og udvalget, så læs videre i artiklen herunder.

Alt hvad du skal bruge af sous vide tilbehør

Hos Sousvidebutikken.no finder du alt du skal bruge inden for sous vide tilbehør lige nu, eller i hvert fald alt inden for rimelighedens grænser. Kataloget med sous vide tilbehør tæller således f.eks. vakuumposer i flere varianter. Her vil man bl.a. kunne finde rillede vakuumposer, glatte vakuumposer og vakuumruller. Er det nærmere et termometer til at holde skarpt øje med temperaturen når du laver sous vide mad, har butikken naturligvis også en velegnet model til rådighed, i kataloget med sous vide tilbehør. I det hele taget synes målet i høj grad at have været, at teamet bag www.sousvidebutikken.no gerne har ville skabe en butik, hvor man som kunde kan få klaret og samle alle sine behov inden for både sous vide tilbehør og andre typer sous vide udstyr ét sted. Og fordi kundeservice ved en masse om emnet, kan man altid få et par gode råd med på vejen ganske gratis, hvis man f.eks. ikke helt ved hvilken type sous vide tilbehør man skal vælge.

Tør selv krydderier, frugt og kød med en mad dehydrator

Én af de typer udstyr til køkkenet, man også kan glæde sig til at finde hos Sousvidebutikken.no lige nu, er en mad dehydrator. En mad dehydrator kan bruges til overraskende mange ting i køkkenet, og det er sjov at eksperimentere med den og se, hvad der kommer ud af det. Man kan f.eks. bruge den til at lave både tørrede krydderurter, beef jerky etc. Der kan være helbredsmæssige fordele ved selv at tørre f.eks. frugter og krydderurter derhjemme med en mad dehydrator. Man kan nemlig ofte undgå skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer, som kan være at finde i tørrede madvarer, man køber i supermarkedet.

Har du endnu ikke været forbi butikkens hjemmeside og set deres fine udvalg af mad dehydratorer, sous vide tilbehør og en række andre spændende produkter igennem, så kan du sagtens nå det endnu. Og mangler du inspiration til sous vide-madlavning, har de endda også opskrifter klar derinde.

Læs videre