Klik ind på proteinbaker.dk, og se mulighederne for at bestille bageblandinger. Med disse er det hurtigt at bage protein brød, eller hvad med en glutenfri pandekage uden tilsat sukker til at få et naturligt energi boost? Protein Baker har også pakketilbud, hvor du kan spare ved at købe forskellige blandinger samlet.

Bag protein brød med mixes fra proteinbaker.dk

Bestil blandinger til at bage protein brød. Der sælges både en bollemix og en brødmix på proteinbaker.dk. Du kan fx benytte disse til at bage frokostbollen til madpakken, men også morgenbollen eller brødet til søndagskaffen. Godt brød er noget, som danskere værdsætter. Protein Baker har lagt ekstra kærlighed i deres opskrift til protein brød, og det er noget, man kan smage. Det kan herfra anbefales at give blandingerne med protein brød og boller et forsøg. Du kommer ikke til at blive skuffet. Det er både den lækre og nemme løsning, som får hverdagen til at hænge sammen, uden det går udover kvaliteten. Det er også muligt at købe protein brød som en duopakke sammen med en pandekageblanding inde på proteinbaker.dk.

Glutenfri pandekage fra Protein Baker

Er du allergisk over for gluten? Udover at opskrifterne er proteinrige, så indeholder de heller ikke gluten. Derfor kan du købe blandinger til at bage glutenfri pandekage. Hvad er bedre en lørdag morgen end friskstegte pandekager? Det er en fødevare, som mange danskere har tæt på hjertet, og noget som vi associerer med barndommen. Hos Protein Baker kan du bestille flere mixes i denne kategori. Køb fx en bageblanding til glutenfri pandekage med jordbær, choko-chips eller havre. Hvilken smagsvariant er din favorit? Se hele udvalget inde på proteinbaker.dk.

Det er lækkert at bage, uanset om den står på friskbagt brød eller boller, eller man er i gang med at stege pandekager. Protein Baker tilbyder løsninger, som slår flere fluer med et smæk. Det er langt nemmere at fremstille lækkert bagværk med deres mixes, og de er også en god måde til at få mere protein ind i hverdagen på og undgå gluten.

Læs videre