Biokapslen sælger kapsler til Nespresso i bionedbrydelige materialer. Læs om deres revolutionerende og samtidigt billige Nespresso kaffekapsel online.

Vælg din Nespresso kaffekapsel hos Biokapslen, og spar penge

Hos Biokapslen kan du oprette et abonnement, som giver dig bionedbrydelige Nespresso kaffekapsler leveret direkte til din dør. De har forskellige slags gourmetkaffe at vælge imellem, og al deres kaffe er ristet på Fyn. Er du mere til mellemristet eller mørkristet? Du kan selv vælge, hvilke kapsler, du ønsker og hvor mange, du vil have leveret hver måned. Du kan altid ændre abonnementet, ændre indholdet, forsendelsesdatoen, opsige det eller sætte det på pause. Der er ingen binding, og altid super god service. Hvis du har dårlig smag i munden, hver gang du smider en Nespresso kapsel i skraldespanden lavet af plastik og aluminium, så er www.biokapslen.dk helt sikkert noget for dig. De har fire forskellige slags kaffe, en økologisk og to Rainforet Alliance certificerede, som sikrer at der er gode forhold både for arbejdere, kaffebønder samt en klimavenlig produktion. Du vil elske deres billige Nespresso kaffekapsel. Bestil en prøvepakke med fem kapsler af hver af de fire kaffer for kun 29 kr. på deres hjemmeside.

Kaffekapsler online i absolut topkvalitet

Leder du efter kaffekapsler, men gad du godt, at de var lidt mere bæredygtige end de plastik- og aluminiumskapsler, som du normalt finder i supermarkederne? Så er Biokapslen lige noget for dig: Den eneste danskproducerede kaffekapsel på markedet, med gourmetkaffe ristet på Fyn, indpakket i en bionedbrydelig kaffekapsel, som er lavet af majs, sukker og korn. Denne kapsel kan du smide i din kompost, når du har drukket din kaffe. Du kan smide den i den grønne bioskraldespand, for den kan nedbrydes på et almindeligt biogasanlæg. Læs mere om de forskellige lækre kaffekapsler online, som de sælger på deres hjemmeside til super gode priser. Der er fire forskellige slags kaffe, og du kan helt sikkert finde lige din yndlingskop deriblandt. Desuden sparer du enormt mange penge i forhold til at købe almindelige kaffekapsler, faktisk over 2000 kr. om året, hvis du forbruger 120 kapsler om måneden.

Læs videre