En menuplan fra MenuBoxen byder på friske grøntsager og mørt kød til døren. Du kan vælge mellem AftenBoxen med traditionelle retter eller LowCarbBoxen med færre kalorier. Bestil måltidskasser, og slip for meget besvær i hverdagen, på menuboxen.dk.

En gennemført menuplan med internationale retter

Hver uge sammensættes en ny menuplan, som afspejles i de madkasser, som MenuBoxen sender ud. Det betyder, at to uger aldrig er ens, og din familie og du aldrig kommer til at køre trætte i hverdagsmad fra dette firma. På menuboxen.dk kan du naturligvis se den gængse madplan, der er gældende for den nuværende uge og en måned frem. Madlevering tilbydes til beboere i Aarhus, Odense, Esbjerg, Koldring og andre byer i Midtjylland, Sønderjylland og Fyn. Ugens menuplan er forskellig alt efter, om du vælger AftenBoxen eller LowCarbBoxen, og den varierer også efter, om du ønsker madlevering til tre eller fire aftensmåltider. Når du kigger nærmere på deres menuplan, vil det hurtigt ses, at det er sunde retter med inspiration hentet fra hele verden. Madlevering direkte til din hoveddør kan blive en realitet – mere info på menuboxen.dk.

MenuBoxen tilbyder måltidskasser med levering i Aarhus, Esbjerg og Odense

Der tilbydes ikke kun måltidskasser til familier, men også kærestepar eller singler. Du kan naturligvis også variere størrelsen af ordren alt efter familiens størrelse. Dette betyder, at du undgår madspild, og at alle samtidig bliver mætte. Måltidskasser udsendes til kunder i Sønderborg, Haderslev, Aarhus, Vejle, Odense og andre byer i egnen. Det er et koncept, som mange danskere har taget til sig. Med måltidskasser kan man lette noget af trykket, som ophober sig i en stressende hverdag. Prisen er overkommelig, men vigtigst af alt er råvarerne i top. Se de forskellige måltidskasser på menuboxen.dk.

Hvis denne artikel har vækket din interesse, så er næste skridt at klikke ind på menuboxen.dk. Derinde står alt det praktiske, så du også kan tilmelde dig måltidskasser til døren. MenuBoxen har også udgivet denne uges samt kommende ugers menuplan online.

Læs videre