Med sukkerfri slik fra T.I. krydderier er det nemmere at begrænse kalorierne. Smag på noget sødt og lækkert, uden at det hiver kalorieregnskabet op. I denne artikel kan du læse om deres sunde slikudvalg, men også om det store udvalg af krydderier, du finder på webshoppen.

Sukkerfri slik og bolcher fra tikrydderier.dk

Køb noget sundt og lækkert hos T.I. krydderier, der sælger sukkerfri slik af høj kvalitet. Vælg f.eks. imellem bolcher uden tilsat sukker og spejderhagl. Køb også veggie vingummibamser samt ren lakrids. Når den søde tand melder sin ankomst, er det fantastisk at have noget sukkerfri slik, som man kan nyde med god samvittighed. Bestil for over 300 kroner, og få fri fragt på sukkerfri slik online.

Alt i krydderier via www.tikrydderier.dk

Køb de bedste krydderier hos T.I. krydderier, hvor du bl.a. kan købe økologisk basilikum og sort peber i hele stykker. Vælg også imellem cayennepeber samt krydderiblandinger f.eks. til pulled pork, pizza og pommes frites. Nogle gange har man brug for noget helt specielt for at fuldende retten. Sørg altid for at have et bredt krydderiarsenal til din rådighed. Bestil krydderier i topkvalitet som f.eks. karry, paprika og havsalt direkte på www.tikrydderier.dk. Se også de glutenfrie muligheder online, hvor der tilbydes flere typer karry. Ved at bruge lidt forskellige krydderier og ved at ændre lidt på ratioen eller tilføje et ekstra element, kan du pifte dine favoritretter op. Variation er vigtigt i livet, og ikke mindst når det kommer til madlavning. Se de unikke glutenfrie og økologiske krydderier på tikrydderier.dk, og bestil en regnbue af aromaer hjem i dag.

Køb ægte kvalitets krydderier som paprika, hvid peber, basilikum og karry online. På www.tikrydderier.dk finder du økologiske samt glutenfrie krydderimuligheder, og fragten behøver du ikke at betale for ved bestillinger for mere end 300 kroner. Sukkerfri slik er også en mulighed. Smag på noget sødt, men uden tilsat sukker. Der er f.eks. vingummier og bolcher uden sukker, du kan vælge imellem.

Læs videre