Uanset om man gerne vil købe en bestemt type fisk, f.eks. fersk havkat, laks eller rødspætte, eller gerne vil købe pakkeordninger, såkaldte fiskekasser, er Friskfangetfisk uanset hvad et godt sted at kigge forbi. Her er frisk og lækker fisk samt skaldyr fra Hvide Sande klar til at blive puttet i indkøbskurven, og der er virkelig mange spændende slags at vælge imellem. Vil du vide mere, så læs videre i artiklen herunder.

 

Lav lækker mad med fersk havkat

Der er altid en masse spændende fisk at vælge imellem når man besøger www.friskfangetfisk.dk, f.eks. fersk havkat. Fersk havkat er en yderst delikat spisefisk, der egner sig perfekt til at servere for gæster man får til middag. Selvom havkatten ikke er den kønneste fisk i det danske farvand, skal man ikke lade det afskrække. Fersk havkat får en fantastisk smag når fisken tilberedes, og kan på alle måder anbefales. Hos Friskfangetfisk leveres fersk havkat i udskåret filet, som er helt fri for ben. Bestemt ikke noget, der gør fersk havkat mindre attraktiv som spisefisk. Fersk havkat fanges hele året rundt, men fiskeriet er især godt i foråret og om sommeren.

 

Få lækker fisk med forskellige fiskekasser

Vil man gøre det ekstra let for sig selv at spise mere fisk i hverdagen, er fiskekasser den helt rigtige måde at gøre det på. Her sørger leverandøren for at sammensætte et spændende og attraktivt miks af friske fisk og skaldyr, som du og familien helt sikkert vil elske. Friskfangetfisk har flere spændende fiskekasser man kan vælge imellem klar til levering, bl.a. familiepakken, luksuskassen, sæsonkasse, julefrokostkassen samt flere andre. Dog tør vi godt love at uanset hvilken af de forskellige fiskekasser man vælger, er der tale om en velsmagende og velsammensat blanding af friske fisk. Har du spørgsmål vedrørende fiskekasser, kan du altid rette henvendelse til kundeservice hos forhandleren.

Læs videre