Fra Fredericia til Randers — Kelds Pølser har serviceret hele landet med mad og drikke i mere end 15 år. Deres høje serviceniveau betyder, at catering ikke længere behøver være enten dyrt eller kedeligt. Lej en pølsevogn i Fredericia eller Randes og se frem til de praktiske og festlige indslag ved begivenheden.

 

Gør firmafesten bedre ved at leje en pølsevogn i Fredericia

Er du i tvivl om hvilken type catering, du har behov for til dit kommende arrangement? Lej en pølsevogn i Fredericia med Kelds Pølser og bliv overrasket over den gode service, den gode stemning og ikke mindst de gode priser. At leje en pølsevogn i Fredericia behøver nemlig ikke være besværligt og er det bestemt heller ikke med Kelds Pølser. Her kan du selv bestemme det meste — for eksempel om vognen skal komme med eller uden bemanding samt ad libitum eller med fast menu. At leje en pølsevogn i Fredericia kan derfor vise sig at være den perfekte løsning til din næste fødselsdag eller din virksomheds næste firmafest.

 

Glæd dine gæster med en pølsevogn til festen i Randers

Pølsevogn leje i Randers er lige så let som i Fredericia, og med helt de samme fordele. Overrask derfor dine gæster til dit næste arrangement ved at troppe op med en lejet pølsevogn i Randers, hvor du enten står bagved eller foran disken. Ved udlejning af en pølsevogn i Randers, kan I vide jer sikre på en menu bestående af en original pølsevogns vigtigste klassikere. Ristede pølser, røde pølser, hotdogs og flæskestegssandwich — alt dette og meget mere kan leveres med tilhørende pølsevogn ved et enkelt klik på www.kelds-polser.dk. Selvfølgelig udlejes også alle former for tilbehør og udstyr du kunne få brug for ved leje af pølsevogn i Randers, sådan at jeres cateringoplevelse kan blive helt uforglemmelig.

 

www.kelds-polser.dk kan du udfylde en kontaktformular og modtage et skarpt tilbud på leje af pølsevogn i Fredericia, Randers eller et helt tredje sted i det flotte danske land.

Læs videre