Salt og Peber leverer mad til julefrokost ud af huset. Dette danske cateringselskab tilbyder i år en fremragende nytårsmenu med tre retter, du kan bestille på www.saltogpeber.dk.

Bestil traditionel og smagfuld julefrokost mad anno 2018

I år 2018 har du to muligheder inden for julefrokost mad hos Salt og Peber. Der tilbydes også julemad til juleaften med klassiske retter. På saltogpeber.dk kan du bestille traditionel julefrokost mad med de retter, man kender fra barndommen. Julemad fra Salt og Peber kommer til at blive et hit til årets mange julefrokoster, og kuvertprisen er samtidig holdt nede på et fint niveau. Hvis der er noget danskerne er vilde med at fejre, så er det jul og julefrokost sammen med venner, familie, men også kollegaer og studievenner. Hos dette cateringfirma kan du altså bestille julefrokost mad ud af huset. Det bliver ikke nemmere. Så skal værten kun tænke på underholdningen og at nyde festen på lige fod med andre gæster. Derfor er det forståeligt, at mange danskere vælger at bestille julefrokost mad ud af huset, hvilket er en mulighed hos Salt og Peber i månederne november, december og januar.

Nytårsmenu ud af huset hos Salt og Peber

Salt og Peber har også en glimrende nytårsmenu ud af huset. Til nytårsaften, hvor 2018 slutter og bliver til 2019, står den på tatar af laks og friske grøntsager, smagfulde oksetournedos og en sød og velsmagende fransk chokoladekage. Denne ultimative nytårsmenu skal afhentes i et af Salt og Peber køkkenerne ved middagstid d. 31. december. Du har selvfølgelig mulighed for at sikre en bestilling online på www.saltogpeber.dk. Det kan være uoverskueligt at stå med gryderne hele aftenen igennem. Nytårsmenu ud af huset fra Salt og Peber er en glimrende løsning, der sikrer et godt fundament for en festlig aften med venner, familie, eller hvem man fejrer højtiden med.

Salt og Peber står for tilberedning af nytårsmenu ud af huset. Du kan også bestille julefrokost mad som diner transportable til julefrokoster i 2018 og starten af 2019 – mere info på saltogpeber.dk.

Læs videre