Der tilbydes hos Friskfangetfisk et lækkert sortiment af friske fisk, som sælges til private. Det flotte fiskesortiment byder bl.a. på fiskekasser og havtasker, som bliver dag til dag leveret, direkte fra Hvide Sande.

Fiskekasser med fisk fra Hvide Sande

Friskfangetfisk byder på lækre fiskekasser, hvor de bedste fisk findes i. Fiskekasserne er perfekte til større arrangementer, hvor de forskellige fiskepakker indeholder varieret fisk til alles smag. Fiskekasserne fra Friskfangetfisk fås i forskellige mix-pakker, så der altid kan findes fisk, efter alles behov. Ved køb af fiskekasser kan der spares penge, da fragten betales af Friskfangetfisk. Der findes forskellige slags fiskekasser, som bl.a. Familiepakken, Gourmetpakken, Julefrokostpakken og Skaldyrspakken, så der er rig mulighed for at få masser af frisk og lækker fisk. De friske fiskekasser bliver leveret af Xpressen, som er en godkendt fødevare transportør, så fisken altid vil være helt frisk ved levering. Læs mere om udvalget og dine muligheder på friskfangetfisk.dk og få din friske fisk leveret direkte til døren.

Friskfangede havtasker sælges på friskfangetfisk.dk

Der findes hos Friskfangetfisk en masse forskellige slags fisk, bl.a. havtasker. Havtasken er en stor flad fisk, som indeholder noget meget lækkert og delikat fiskekød. Havtasken er en lækker spisefisk, hvis man ønsker noget udover det sædvanlige. Derudover er havtasken en meget mager fisk, hvis den sammenlignes med en hummer i smag og konsistens, og kan derfor falde i god smag hos mange. Udover den lækre og gode smag, er havtasken benfri, hvilket gør den nem og hurtig at tilberede. Havtaskerne er fanget i de danske farvande i Nordsøen, hvor trawl-fiskeri står for fangsten af de lækre fisk. Ligeledes har fisken et godt næringsindhold, med sunde omega-3 fedtsyrer, samt den er rig på protein. Læs mere om forskellige tilberedelsesmetoder af fisk på friskfangetfisk.dk.

Besøg Friskfangetfisk allerede i dag, hvis du er på udkig efter de bedste friske fisk, på markedet. Der loves hurtig levering direkte fra Hvide Sande.

Læs videre