Har I overvejet firmafrokost på arbejdspladsen? En frokostbuffet er en glimrende tilføjelse til hverdagen. Frokost+ leverer frokostordning til hele Østjylland inkl. Århus, Randers, Horsens, Skanderborg og andre områder, I kan se på frokostplus.dk.

Velsmagende, lækker og nærende firmafrokost fra Frokost+

Firmafrokost som diner transportable er med til at skabe et højdepunkt i enhver virksomhed, og hvis I befinder jer i Østjylland, kan I vælge ordningen hos Frokost+. Denne cateringvirksomhed er kendt for deres varierede firmafrokost, hvor der er hentet inspiration fra hele verden og naturligvis også fra de stolte, danske madtraditioner. Firmafrokost fra Frokost+ leveres ikke i engangsemballage, men i fade osv., der er skabt til transport af varme retter eller kolde retter. Dette gør maden mere lækker ved ankomst, og det gør den også mere præsentabel. Med firmafrokost fra Frokost+ har medarbejderne noget at samle sig om, hvilket er en værdifuld ting for enhver virksomhed, ligesom den lækre og nærende mad er med til at give et boost mod de sene timer på dagen. God kost er essentiel for, at man ikke går kold ved 2-tiden. Lyder en firmafrokost som en god ide? Se flere detaljer på frokostplus.dk.

Frokostbuffet i Århus – detaljer på frokostplus.dk

Hos Frokost+ er de kendte for deres lækre frokostbuffet med masser af variation. Her leveres til Århus og andre byer i det østjyske som fx Randers, Horsens eller Skanderborg. På frokostplus.dk kan du se menuforslag, der giver et indtryk af den typiske frokostbuffet. Vælg også Frokost+ pga. deres mulighed for ekstra forplejning og kosttilpasning til medarbejdere med kostrestriktioner. Mange firmaer i Århus har valgt at uddelegere frokosten til et cateringfirma som Frokost+, der leverer frokostbuffet lige til døren. Dette er en af de bedste frokostbuffeter i Århus og hele Østjylland, og med et højt serviceniveau får man ekstra meget for sine penge hos dette cateringfirma.

Få frokostbuffet ud af huset hos Frokost+, der leverer firmafrokost til Århus. Deres frokostordning er beskrevet yderligere online på frokostplus.dk.

Læs videre