Madkonceptet tilbyder en service, der er til stor fordel den for københavnske virksomheder fra nord til syd. De har en frokostordning, man kan tilmelde sig på www.madkonceptet.dk. Firmafrokost derfra er ikke blot et måltid mad i hverdagen. Det er en værdiskabende ordning, der sikrer humør og større energidepoter til senere på eftermiddagen. Hvorfor ikke klikke ind på madkonceptet.dk for at læse om tilbuddet?

En frokostordning gør en stor forskel for velværet

Der er naturligvis ikke én frokostordning, der matcher samtlige virksomheder i København. Vi er forskellige på individniveau såvel som på firmaniveau. Det er derfor heller ikke overraskende, at Madkonceptet tilbyder en stor mængde fleksibilitet. Er der en veganer eller allergiker i personalestaben? Frokostordningen tilpasses, sådan at enhver sjæl går mæt fra bordet. Oplev en prøveuge, og få en madoplevelse i særklasse. Denne gastronomiske ordning med frokost til medarbejdere indeholder også en naturlig grad af variation. Det er klart, at den samme mad vil betyde, at man kører træt i frokostordningen. Sådan forholder det sig naturligvis ikke hos madkonceptet.dk, hvor de gør en dyd ud af variation.

Firmafrokost med unikhed hos madkonceptet.dk

Ønsker du firmafrokost med smag, sundhed og punktlighed i fokus? Prøv den famøse firmafrokost hos Madkonceptet, der er en frokostordning til firmaer i København. Maden leveres til jeres dør, naturligvis. I behøver blot 10 kuverter som minimum. Hold et møde i virksomheden, og find ud af, hvem der er klar på frisk frokost i topklasse. Bestil firmafrokost uden mellemled, og få derfor en langt bedre cateringoplevelse for en god pris. Der er altid plads til nye kunder hos Madkonceptet, der ikke kun leverer catering til virksomheder i hverdagen. Udover firmafrokostordninger, så leverer de også buffet til julefrokost, nytårsmad, receptionsmad og 3-retters menu. Få en unik oplevelse i diner transportable hos madkonceptet.dk, lige meget om det er hverdagsmåltider eller festmad. De tilbyder catering i særklasse i weekend såvel som på hverdag. Ring til 35 42 13 20, og book i dag.

Læs videre