Hos Frokost+ handler det om at forkæle de ansatte på virksomheder rundt omkring i Østjylland med mindeværdig mad, der varierer fra dag til dag. Du kan også tilmelde dig på frokostplus.dk, selvom I kun er fem styks, der vil være med. Der leveres naturligvis frokostordning til Århus, men andre store og mindre store østjyske byer er også en del af deres leveranceområde. Bestil også til firmaer i Galten, Hørning, Horsens og Hinnerup.

Firmafrokost i Århus - Leveres i god emballage og lavet med passion

Lækker mad handler selvfølgelig om de gode råvarer. Vi fortjener alle et godt, nærende måltid af friske ingredienser midt på arbejdsdagen, så vi også har energi til at yde og komme godt igennem den typiske hverdag med tilbageværende energi til at omfavne børnene og deltage aktivt i deres liv, når vi kommer hjem. Mange vælger at lade leverandører stå for firmafrokost, og i Århus finder man Frokost+, som tilbyder en altid varieret ordning, der fås som frokostbuffet. Man kan også vælge portionsanrettet frokost over en periode, som mange vælger at gøre i disse tider, hvor det er mere ideelt at tage maden tilbage på kontorpladsen for at spise. Fordelene ved firmafrokost i Århus fra leverandøren er også beskrevet på frokostplus.dk, der også giver nogle eksempler på en ugemenu og nogle af de tilvalg, man kan få. Fordi en firmafrokost skal selvfølgelig være fleksibel, og den skal kunne tilpasses den enkelte virksomhed i Århus, Randers, Sabro, Skanderborg etc.

Frokost+ og deres firma frokostordning er kendt for den høje grad af variation samt råvarevalget

Frokost+ tilbyder en god firma frokostordning til dem, som ønsker et sundere liv. Det betyder dog ikke, at den står på kedelige salater. Nej, tværtimod, så står den på fyldig mad med masser af næring. Det er frokostretter, som er spækket til randen med alt det gode fra naturen af. Det behøver ikke at være mere kompliceret end dét. Kommer B2B-forbindelsen forbi en dag, så kan man evt. bestille nogle bakker med smørrebrød, eller forskellige typer sandwicher. Frokost+ arbejder på højtryk for at tilpasse maden til jeres virksomheds unikke behov, og derfor er der mange, som bliver ved med at abonnere selv efter mange år. Frokost+ er nemlig ikke en ny spiller i branchen. De har adskillige års erfaringer med firma frokostordninger til virksomheder i vækst og med høje kvalitetskrav også til maden.

Læs videre