Gå ikke på kompromis med bæredygtigheden af produkterne i din hverdag, men besøg www.alwi.dk i dag for at finde det. Hos ALWI Organic finder du bæredygtige produkter i en lang række kategorier og fra flere kvalitetsbrands. Gå bl.a. på udkig mellem produkter fra Wally and Whiz, Fabel Te, House Doctor og mange andre.

Hvis du har en forkærlighed for søde sager, så prøv Wally and Whiz

Hvis du har en sød tand, men ikke ønsker at indtage kunstige farvestoffer og smage, er sortimentet af søde sager fra Wally and Whiz, som du finder på linket ovenfor, lige noget for dig. Wally and Whiz producerer både vingummier og lakridser med naturlige og lækre ingredienser, og smagsvarianterne er mange at vælge imellem. Hvad end du er til frugtige smage, såsom bær og lime m.m., eller du holder til mørkere smage, bl.a. kaffe og lakrids, så finder du disse og mange andre smagsvarianter i lækkerierne fra Wally and Whiz. Du har både mulighed for at købe enkelte smagsvarianter, men du finder også gaveæsker med flere varianter.

Fabel Te med smag af tranebær, mango mv. på alwi.dk

Er du glad for te, er udvalget af Fabel Te fra ALWI Organic lige noget for dig. Fabel Te er kendt og populært, da de producerer en masse forskellig te i flere skønne smagsvarianter, så du kan finde din personlige favorit. Tag selv et kig på de forskellige varianter fra Fabel Te og vælg mellem bl.a. mango, tranebær, appelsin og andre frugtsmage samt grøn te, chai te og mange andre skønne smage. Udover selve teen finder du også smukke og pyntende tedåser til at opbevare Fabel Te i her på sortimentet.

ALWI Organic bestræber sig på at forhandle de bedste og bredeste sortimenter af bæredygtige produkter til din hverdag. Gå selv på udkig i det skønne univers i dag og find de rette produkter til din hverdag.

Læs videre