Hos Gågrøn finder du bæredygtige artikler som drikkedunke og engangsservice.

Køb en vandflaske, du kan benytte igen og igen

Det er lækkert med en ordentlig vandflaske, man er glad for at benytte igen og igen. Køb en miljøvenlig drikkedunk hos Gågrøn, der forhandler termoflasker og glasflasker af en bedre kvalitet. Kig også på den flotte bambusmodel for et lidt anderledes udtryk. På www.gagron.dk finder du vandflasker til kontoret eller skoletasken, og Gågrøn sælger fra kvalitetsbrands som Pure Effect, Pulito og flere. Disse modeller er bæredygtige alternativer til den typiske vandflaske, og det er muligt at anvende dem igen og igen. En genanvendelig vandflaske er det første skridt for at reducere plastmængden og gøre sit for miljøet. Køb din nye drikkedunk på internettet via gagron.dk og hav en fast følgesvend, du kan tage med i toget eller i bilen, så du altid kan holde dig hydreret.

Engangsservice af en god kvalitet på www.gagron.dk

Gågrøn sælger engangsservice i flere, flotte design og farver. Der sælges engangsservice, som sagtens kan bruges flere gange, hvilket naturligvis reducerer miljøbelastningen. Det er essentielt, at man benytter engangsservice med omtanke, men i nogle situationer kan man ikke taget en almindelig tallerken med på farten, og de ville også være upraktiske ved bestemte typer fester. Sortimentet byder fx på krus i bioplast og tallerkner i palmeblad. Hvis du er ved at planlægge en picnic, er det også lækkert at kunne præsentere maden på flot og samtidig bæredygtigt engangsservice fra Gågrøn. De naturvenlige materialer gør denne type engangsservice til et samvittighedsfuldt valg, som er væsentligt anderledes end det petrobaserede engangsservice, man kender fra supermarkederne.

Det er vigtigt at gøre sit for at forbedre vores fremtid, og Gågrøn gør det muligt for kunder at spare penge på flot engangsservice. Udvalget på gagron.dk er stort, så alle burde kunne finde det rette. Hvis du ønsker en ny drikkedunk, så klik ind på kategorien med vandflasker, der er nemme at tage med overalt og kan benyttes gang på gang.

Læs videre