Plant2Plast A/S er førende i produktudvikling af emballage til take-away mad og engangsbestik. På plant2plast.dk kan du læse mere om deres palmebladstallerkener og andre bæredygtige produkter.

Find emballage til take-away mad og engangsbestik via plant2plast.dk

Plant2Plast A/S er kendt for innovative løsninger i emballage til take-away mad og engangsbestik. Der designes alt fra bæreposer og kopper til skåle og kinabokse i innovative former og materialer og i en bæredygtig kvalitet. Flere og flere virksomheder sætter miljøet i højsædet ved at benytte bionedbrydelig emballage til take-away. Plant2Plast A/S har flere muligheder inden for hver kategori. Bestil på plant2plast.dk, og køb al take-away emballagen ét sted. Spar på emballage til kold og varm mad, servietter, sugerør, plastglas, engangsbestik og andre typer af take-away produkter i en høj og bæredygtig kvalitet.

Køb palmebladstallerkener i forkellige former hos Plant2Plast A/S

Hos Plant2Plast A/S forhandles palmebladstallerkener i 100 % naturmaterialer og i en miljøvenlig og bionedbrydelig kvalitet. Her finder du palmebladstallerkener i mange afskygninger som fx den æstetisk tiltalende træbåd, der findes i flere størrelser – perfekt til det asiatiske spisested. Find også palmepladstallerkener formet som kræmmerhuse, ovale typer samt dybe tallerkener i palmeblad på plant2plast.dk. God præsentation løfter madoplevelsen op. Det kan betale sig at investere i flotte palmebladstallerkener og andet service, der skaber en bedre kundeoplevelse samtidig med, at du kan sende et signal om bæredygtighed i din restaurant, grill eller café. Plant2Plast A/S benytter også materialet bambus til en lang række af deres produkter. Hos Plant2Plast A/S prøver de på at skabe innovative løsninger, som er i efterspørgsel i den danske restaurationsbranche. Dette afspejles i udvalget, hvor man finder elegante tallerkener og service til forskellige spisekulturer som fx tapaspinde perfekt til den spanske restaurant.

Se det store udvalg af palmebladstallerkener på plant2plast.dk, og bestil engros. Hos Plant2Plast A/S kan du vælge mellem det meste i emballage til take-away og engangsbestik til almen anvendelse eller til spisning af bestemte retter. Plant2Plast A/S er helt fremme i feltet inden for udvikling af bionedbrydelige og miljøvenlige løsninger til danske restauranter og lignende.

Læs videre