Nytårsaften skal fejres med et brav, og Madkonceptet har den perfekte menu. På www.madkonceptet.dk kan du også bestille julebuffet som catering til begivenheden i København.

Nytårsaften diner transportable hos Madkonceptet

Uanset planen til nytårsaften er det rart at slippe for madlavningen. Al den energi, man normalt ville putte i gryderne, mens man tilbringer mange timer i køkkenet, kan i stedet for bruges til at pynte festbordet, finde på underholdning og skabe en hyggelig og festlig stemning generelt. Madkonceptet er kendt for deres nytårsmenu, der i år består af lækker og frisk tapas. Du bestemmer selv tapas sammensætningen, hvor du har et udvalg af forretter, hovedretter og desserter at vælge mellem, ligesom der tilbydes brød med pesto som tilvalg. Bestil denne lækre nytårsmenu til nytårsaften 2018 på madkonceptet.dk, og få smagfuld kulinarisk mad, der sørger for et godt fundament til denne store begivenhed, som danskerne generelt set går rigtig meget op i. Der leveres lækker nytårsmad til hele København med inspiration fra det spanske køkken. Tapas og nytårsaften er to ting, der passer forrygende sammen.

Julebuffet ud af huset – Bestil på madkonceptet.dk

Madkonceptet tilbyder også diner transportable til årets julefrokost. Deres julebuffet er alle pengene værd. Vælg mellem den almindelige julebuffet, den klassiske og den utraditionelle. Kuvertprisen varierer betragteligt på disse, hvilket betyder, der er en julebuffet til ethvert budget. Bemærk, at der skal bestilles julefrokost buffet til minimum 15 kuverter, hvis Madkonceptet skal stå for servicen. Inde på www.madkonceptet.dk kan du læse mere om de forrygende julebuffeter, som indeholder retter som karrysild, flæskesteg, risalamande, rødspættefilet og mange andre klassiske samt nye retter, man forbinder med juletiden. I stedet for at stå i gryderne til julefrokosten, er der masser af tid og overskud at spare ved at bestille julebuffet ud af huset fra en professionel cateringleverandør som Madkonceptet.

Madkonceptet leverer julebuffet ud af huset i København. Hvis du mangler mad til nytårsaften, så prøv deres nytårsmenu, som i 2018 består af forskellige tapasretter, hvor der virkelig er kræset for detaljerne.

Læs videre