Bestil brunch ud af huset lige til døren. Madkonceptet leverer mad i hele København. Her kan du bl.a. læse om deres frokostordning med firmafrokost af friske råvarer og med plads til alle vores forskelligheder. Retterne står beskrevet i dybden på madkonceptet.dk.

Madkonceptet - Brunch ud af huset af bedste kvalitet

Brunch ud af huset fra Madkonceptet hitter i dag i hele København. Deres brunch passer så godt til… Ja, faktisk alle lejligheder! Derfor er det både virksomheder og private, der har mulighed for at bestille brunch til døren på www.madkonceptet.dk. Brunchretterne leveres i København og omegn. De er tilberedt af erfarne og engagerede mennesker i cateringbranchen, hvor det altid er muligt at tilpasse maden individuelt. Hvem elsker ikke kombinationen af morgenmad og frokost, hvor det bedste fra begge verdener samles til et storslået måltid mad? Hvis du også elsker at sætte dig på caféen en søndag og bestille den store brunch platte, så kommer du også til at elske brunch som diner transportable til dit event. Bestil ud af huset i dag med levering i hovedstaden.

Fantastisk frokostordning i København på www.madkonceptet.dk - Firmafrokost af udsøgte råvarer

Madkonceptet har travlt hver dag, og det har de bl.a. pga. deres frokostordning i KBH, som tilbyder frisk og lækker mad til virksomheder i hovedstaden, som ønsker en velsmagende anretning midt på dagen. Vi har fået det fortalt igen og igen, hvor meget god og næringsrig mad kan betyde for helbredet og den mentale tilstand. Men alligevel ender det i praksis med en kedelig og usund madpakke uden noget grønt og lækkert. Glæd medarbejderne med en frokostordning i København fra Madkonceptet, som ikke tager ekstra gebyrer for veganere, allergikere og andre, som kræver specielle anretninger. Med firmafrokost fra Madkonceptet kan du også købe ekstra ting til som økologisk mælk, smørrebrød, sandwich, smør og meget mere. Det er fleksibel firmafrokost med plads til alle vores forskelligheder. Klik ind på madkonceptet.dk, og læs om denne københavnske frokostordning.

Få firmafrokost til døren med en frokostordning af bedste kvalitet, som er baseret på gode ingredienser med respekt for råvarerne. Det er også muligt med brunch ud af huset, tapas som diner transportable, receptionsmad og meget mere fra Madkonceptet.

Læs videre