Salt og Peber tilbyder julefrokost catering via www.saltogpeber.dk. Det er også muligt at bestille en billig nytårsmenu samt mad til juleaften til afhentning på dagen til nytårsaften og juleaften.

Julefrokost catering til lave kuvertpriser

Vælg julefrokost catering hos Salt og Peber, der byder ind med to velsammensatte julebuffeter med klassiske retter, vi alle elsker. Her finder du ”den nemmeste” julefrokost og ”den traditionelle”, som byder på alt fra grønlangkål til julesild. Hvorfor stå med maden på egen hånd? Den letteste løsning er naturligvis, at hver gæst betaler for egen kuvert, hvilket især er oplagt, når man fejrer sammen med gamle klassekammerater, man måske ikke har set i lang tid, hvor det kan være svært at uddelegere madlavningen. Den typiske dansker er også inviteret til mere end én julefrokost, og det er derfor en naturlig udvikling, at flere og flere bestiller julefrokost catering. December er for de fleste danskere en af de travleste måneder, men også en af de mest interessante og hyggelige. Med julefrokost catering fra Salt og Peber er der styr på maden, så man kan nyde det gode selskab i fulde drag.

Billig nytårsmenu ud af huset – Bestil på saltogpeber.dk

Vælg en billig nytårsmenu hos Salt og Peber, der tilbyder god mad til nytårsaften, som kan afhentes d. 31. december. Bemærk, at deres nytårsmenu kun er mulig at bestille til selve nytårsaften, og at der ikke leveres til denne bestilling. Nytårsmaden skal afhentes i et lokalt Salt og Peber køkken. Den billige nytårsmenu afspejler en kvalitet, der er langt over prisen. Kokkene er kommet frem til en 3-retters menu med laksetatar, tournedos af oksekød og en dejlig fransk chokoladekage. For en lav pris behøver du ikke at stå i køkkenet på nytårsaften anno 2018.

Salt og Peber tilbyder også en billig nytårsmenu i 2018. Traditionen fortsætter også med julefrokost catering, hvor der kan bestilles julemad ud af huset til månederne november, december og januar. Se retterne, og bestil via www.saltogpeber.dk.

Læs videre