Skal der være fest i Maribo, enten jubilæum, bryllup eller konfirmation, eller måske ”bare” en lækker påskefrokost? Jamen så er du ekstra heldig! Det betyder nemlig at du har mulighed for at bestille maden fra den populære catering virksomhed Slagter Zangenberg, som altid sørger for at levere spændende og indbydende retter, også når det gælder mad til påskefrokost samt en række andre typer catering i Maribo og området omkring. Læs videre i artiklen herunder, hvis du vil vide mere.

Catering i Maribo og omegn

Skal der være fest i Maribo eller omegn, og har du endnu ikke helt fundet én til at levere maden? Så må det næsten være fordi du endnu ikke har kigget på menukortet hos Slagter Zangenberg. Den populære sydsjællandske catering virksomhed leverer catering i hele det sydsjællandske område, hvilket også omfatter catering i Maribo, og det skal man som fest arrangør være glad for. Virksomheden er nemlig ikke blot med rette kendt for at levere lækker og velsmagende catering i Maribo og omegn til fornuftige priser, men sørger samtidig for at levere maden med et smil og for at holde et højt niveau af service. Ved alle typer catering i Maribo strækker man sig f.eks. ekstra langt for at imødekomme jeres behov.

Særdeles god mad til påskefrokost

Skal du så småt i gang med at arrangere årets påskefrokost, og er tiden kommet til at bestille mad til påskefrokost? Jamen så er www.slagterzangenberg.dk bestemt heller ikke noget dårligt sted at kigge først. Virksomheden har lang erfaring inden for catering, og vil helt sikkert kunne levere mad til påskefrokost, som du og dine gæster vil blive henrykte over.

Har du yderligere spørgsmål af den ene eller anden art, enten vedrørende mad til påskefrokost, catering i Maribo eller lignende, så kontakt virksomheden direkte; de vil uden tvivl gerne bruge tid på at svare dig.

Læs videre