Hvis du overvejer at sætte en New Yorker væg op på kontoret eller hjemme i privaten, skal du overveje, om ikke du skal vælge First Floor CPH som din samarbejdspartner. Den danske design- og produktionsvirksomhed er nemlig et yderst pålideligt og professionelt foretagende, der står klar til at hjælpe dig. Læs med her, hvis du er interesseret i en New Yorker væg.

New Yorker vægge har et elegant, simpelt og stilfuldt design

Du kender dem fra film, serier og kontorlokaler i hele det ganske danske land: Den ikoniske glasvæg, som er bedre kendt som en New Yorker væg. Det elegante, simple og stilfulde design tiltaler mange mennesker, da det rolige og minimalistiske udtryk skaber en tidløshed, der er en fordel i både hjem og professionelle omgivelser. Med en New Yorker væg går du med andre ord aldrig galt i byen. Hos First Floor CPH møder du nogle af landets største og mest dedikerede specialister inden for New Yorker vægge. Således har den kvalitetsbevidste design- og produktionsvirksomhed hjulpet et væld af kunder med at sætte de smukke glasvægge op. De kan også hjælpe med specielle behov, så du skal endelig ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har nogle spørgsmål.

Vælg en New Yorker væg til kontoret, der sikrer dig en høj lysgennemgang

Du finder First Floor CPH’s telefonnummer og e-mailadresse inde på firstfloorcph.dk, der er deres lærerige, intuitive og naturligvis veldesignede hjemmeside. Her kan du også læse meget mere om virksomheden, deres løsninger og andre produkter. Et af deres allermest populære produkter er dog imidlertid New Yorker væggen. Mange vælger en New Yorker væg til kontoret, da den smukke glasfacade betyder, at du sikre så en høj en lys gennemgang som muligt. Du kan også få en New Yorker væg i matteret glas. Så hvorfor ikke vælge en New Yorker væg eller to til kontoret, hvis du fx vil lave et par nye mødelokaler eller lignende? Det kan i hvert fald i høj grad anbefales.

Læs videre