Har du brug for hjælp i forbindelse med købet af din nye seng eller tilbehør hertil? Så besøg Schwarz Senge. Hos dem får du nemlig ikke blot adgang til et stort udvalg af bl.a. kontinentalsenge fra førende producenter på markedet som det tyske Selecta, du får også specialiseret rådgivning og vejledning med i købet.

Selecta – tysk kvalitet og smukt design

Er harmonien mellem kvalitet og flot design vigtig for dig, når du skal købe ny seng? Så kan du med fordel tage et kig på det tyske Selecta, der forhandles hos Schwarz Senge. Dette populære mærke står bag en række forskellige produkter, der hver især udvikles, designes og fremstilles af den tyske producent. Dermed garanterer de også kvaliteten af deres produkter helt fra idefasen og frem til valget af materialer og design. Ud over det moderne og unikke design, der kendetegner produkter fra Selecta, kan du desuden også nye godt af særlige genskaber som ergonomiske madrasser, der følger den nyeste teknologi på markedet. Vil du gerne vide mere om Selecta og deres produkter? Så klik blot ind på www.schwarz.dk og dyk ned i det store udvalg af produkter fra det tyske brand.

Kontinentalsenge til alle kropstyper

Er det ikke mærket, men snarer sengetypen, der er vigtig for dig? Så finder du på deres hjemmeside også de forskellige produkter inddelt efter type. Schwarz Senge hjælper dig på den måde med nemt at finde frem til det ønskede udvalg af f.eks. kontinentalsenge, hvoriblandt du med sikkerhed kan finde en model, der matcher dine behov og ønsker. Kontinentalsenge findes nemlig i et væld af forskellige design og med forskellige egenskaber. For at du kan være sikker på at få den rigtige seng med hjem, tilbyder Schwarz senge desuden at foretage en rygtest, så din nye seng udvælges specifikt efter dine behov.

Der er dermed mange gode grunde til at klikke ind forbi schwarz.dk eller besøge Schwarz Senge i deres fysiske butik på Østerbro, hvis du er på udkig efter en nye seng. De hjælper dig nemlig gerne med at navigere det store udvalg af kontinentalsenge og produkter fra Selecta, der er på markedet.

 

Læs videre