Køb de smarte FDB stole og Klim møbler på www.max-jessen.dk, hvor du får gratis fragt på bestillinger over 499 kr. For en god pris bærer de gerne dine møbler ind. Læs mere på www.max-jessen.dk.

FDB stole i retro stil

Se de velkendte FDB stole på max-jessen.dk, hvor kvalitet er i højsædet. Det er de famøse modeller fra Børge Mogensen og Poul M Volther, som du kan bladre igennem på max-jessen.dk, men andre berømte designere har også været inde over møblerne. De klassiske design gjorde nemlig, at FDB stole kunne passe ind i nærmest enhver stue, uanset den ønskede indretningsstil. Det var nemlig tilbage i 50’erne-70’erne, at FDB stole for alvor havde deres storhedstid, og i dag er de gået over og blevet nærmest ikoniske. Den tid var præget af masseproducerede møbler, men det tog designerne afstand fra. Det er nok også en af grundene til, at FDB stole stadigvæk er så elskede møbler.

Klim og deres berømte reolopstillinger, skænke m.fl.

ILVA Max Jessen Terndrup sælger også de velkendte møbler fra Klim. Find f.eks. en ny skænk, vitrineskab eller en komplet reolopstilling. Klim er en møbelfabrik med mange års erfaring. Deres rødder graver dybt, og man skal helt tilbage til 1930 for at finde den første spire. Med møbler fra Klim ved man, at kvalitet er i fokus. Deres produktudvikling er i top, og det har skabt mange passionerede ”fans” fra Danmark, som har valgt møblementer fra Klim til en stor del af rummene. Man ved nemlig, at man altid får et møbel af en høj standard.

Kigger du efter stole, skænke eller borde fra FDB, Klim eller et tredje mærke? ILVA Max Jessen Terndrup har samlet de bedste møbelmærker til hjemmet. Vælg også designerprodukter fra Cane-line, Tempur, Stressless og mange flere. Benyt dig evt. af deres gode kundeservice, og hør mere om de pågældende møbler inden køb. Du kan også læse om chaiselong stole, sofaer osv. på max-jessen.dk.

Læs videre