Lige meget hvilken type af indretning man har brug for hjælp med, så er det helt sikkert DOKK16, man skal vælge at kigge ind forbi. Her tilbydes der nemlig professionel rådgivning og hjælp til alt fra kontorindretning til indretning af restauranter. Man kan læse mere om det hele ved at besøge hjemmesiden www.dokk16.com.

Kontorindretning af designeksperterne bag dokk16.com

Det giver mening på flere forskellige måder, at man har en inspirerende indretning af sine kontorlokaler. Det er på kontoret, at man bruger rigtig mange timer i hverdagen, og det skulle gerne være nogle lokaler, som er både funktionelle og inspirerer medarbejderne til at være kreative, og samtidig giver dem lyst til at komme på arbejde hver dag. Hos DOKK16 kan man få kyndig hjælp og vejledning til kontorindretning i form af alt fra møbler, belysning og mange andre ting, og man vil helt sikkert opleve, at man får en indretning, som matcher til den stil og det arbejdsmiljø, man har i sin virksomhed. DOKK16 er til rådighed som både leverandør, rådgiver og sparringspartner, lige meget hvor stort et kontor, man har brug for hjælp til kontorindretningen af. Man kan læse meget mere om kontorindretning ved at kigge ind forbi hjemmesiden www.dokk16.com.

Indretning af restaurant/café

Det er uden tvivl afgørende for oplevelsen af at komme og spise på en restaurant, at indretningen af restauranten også passer til både lokalerne og den mad, der bliver serveret. Hos DOKK16 tilbydes der råd og vejledning til alle former for restauranter, hvad enten man står over for at skulle åbne et nyt spisested, eller man har et, som trænger til en opgradering. Hos DOKK16 sørger man altid for, at indretningen af restauranten passer til alle de design- og kvalitetskrav, man har. Man kan læse meget mere om indretning af restaurant ved at besøge hjemmesiden www.dokk16.com.

Hos www.dokk16.com tilbydes der kyndig hjælp og rådgivning til forskellige former for indretning.

Læs videre