Indret dit hjem efter egne drømme og visioner ved hjælp af sortimenterne hos www.direkteimport.dk. Her præsenteres du altid for de bredeste og mest varierede sortimenter af alt fra bogreoler og væghængte skabe til anretterborde, spejle og meget andet. Du finder desuden også en imponerende fysisk butik, du kan besøge, hvis du har brug for at se de flotte produkter inden køb. Mulighederne er altid mange hos Direkte Import.

Væghængt skab til din personlige stil

Der er mange gode grunde til at vælge et væghængt skab til sit hjem, og derfor forhandler Direkte Import et skønt og flot udvalg af netop dette. Du kan roligt gå på udkig blandt de mange smukke modeller og størrelser af væghængte skabe, som egner sig til alt fra stue og gang til køkken samt flere rum i hjemmet. Alt efter din personlige stil og smag finder du væghængte skabe, du med garanti vil synes om. Med et væghængt skab får du desuden mere gulvplads, som kan anvendes til alt fra planter, en lænestol eller noget helt trejde, du ønsker plads til. Find dit favorit skab til væghæng hos Direkte Import.

Stilrent og lækkert anretterbord

Anret smukkest med et anretterbord fra sortimentet hos Direkte Import. Et anretterbord er for dig, der ønsker at give dig selv og dine gæster den bedste og skønneste oplevelse af mad, drikke og hyggeligt samvær. Direkte Import forhandler anretterborde i stilrene modeller og lækker kvalitet, så du er sikker på at finde noget, der passer hjem hos dig. Vælg bl.a. mellem små, mellem og store anretterborde i forskellige farver og materialer. Her kan du anrette alt fra brunch til frokost og middag m.m., som du ønsker det.

Lige meget hvilket slags møbel, du leder efter, er du sikker på at finde et flot og præsentabelt udvalg af det hos Direkte Import.

Læs videre