Med mærker som Getama og Dunlopillo i sortimentet, får man altid kvalitet hos Schwarz Senge. Se udvalget af kontinentalsenge, boxmadrasser, elevationssenge og madrasser til gode priser fra de bedste brands! Du kan også se udsalgssengene ved at besøge schwarz.dk.

Getama. Køb fra mærket hos Schwarz Senge

Hvorfor vælge noget andet, når du kan købe fra Getama til stærke priser hos Schwarz Senge? Du kan også tage et smugkig på de mange madrasser, senge, sengeborde osv. fra Getama på schwarz.dk, og du kan naturligvis bestille online. Det kan dog stadigvæk anbefales at tage turen til København Ø, hvor Schwarz Senge hører til. Køb bl.a. elevationssenge og boxmadrasser fra Getama, og bestil sengegavle samt tilbehør til sengen. Der er pt. også mange gode Getama tilbud, hvis du leder efter udsalgsvarer i forhold til dette brand, men også andre kvalitetsleverandører. Se det flotte udvalg til soveværelset på www.schwarz.dk.

Bestil en Dunlopillo madras online

Hos Schwarz Senge kan du også købe madrasser fra Dunlopillo, som er verdenskendt og også et velrenommeret brand her i Danmark og resten af Norden. Med en Dunlopillo madras er du i stand til at forbedre din søvn væsentligt. Vælg f.eks. imellem luksuriøse topmadrasser, og køb duo topmadrasser samt boxmadrasser fra mærket her, der også har udviklet mindre børnemadrasser, du finder på schwarz.dk. Hvis man er tilhænger af de eksklusive produkter til soveværelset fra Dunlopillo, så er Schwarz Senge en forhandler, der er værd at anbefale - især, hvis man bor tæt på Østerbro! Kom forbi sengehuset i København Ø, og tag en snak om Dunlopillo senge samt madrasser med en dygtig ekspedient. Derinde er det også muligt at få en gratis rygtest på avanceret udstyr. Husk at bestille tid inden!

Der er muligheder nok fra Getama og Dunlopillo hos Schwarz Senge. Uanset om du leder efter boxmadrasser, topmadrasser eller en ny elevationsseng eller kontinentalseng, ja, så er du kommet til det rette sted. Start med at klikke ind på schwarz.dk nu!

Læs videre