First Floor CPH laver håndlavet design på eget værksted med stål og glas. Læs her om en smuk New Yorker dør eller en hel Newyorkervæg.

 

Skab smukke detaljer i dit hjem med en Newyorkervæg

Den klassiske Newyorkervæg, som i dag er meget populær i dansk boligindretning, stammer fra 60’erne. Her begyndte kunstnere at bruge industrielle bygninger og lofter som atelierer, for at kunne få plads til at skabe store kunstværker. Stilen har været på mode lige siden, og den låner sin æstetik fra industrielle fabriksbygninger, hvor store glasvægge med sorte stålsprosser var helt standard. En Newyorkervæg er en smuk detalje til den moderne lejlighed, for de smukke sorte stålsprosser står i kontrast til de hvide vægge, og det giver smukke detaljer i lejligheden. Det handler om at bevare det naturlige lysindfald i rummene, men at kunne lukke af for bl.a. støj og duftgener fra f.eks. madlavning etc. Der findes masser af muligheder for skræddersyede løsninger, og hvis du har specielle behov eller ønsker, skrå vægge eller skævt gulv, så er det ikke noget problem. Du kan helt sikkert finde den helt rigtige Newyorkervæg til dit hjem i samarbejde med First Floor CPH.

 

Giv efter til den industrielle New Yorker dør

First Floor CPH laver også New Yorker døre til både private og erhvervskunder. Til mødelokaler er glasvægge også et populært valg i moderne virksomheder, da gennemsigtighed virkelig er blevet et keyword i både image og faktisk infrastruktur. En New Yorker dør er en smuk glasdør med sorte pulverlakerede stålsprosser og glas i den ønskede tykkelse. Du kan vælge meget tykt glas, hvis du ønsker en god lydisolering til f.eks. et mødelokale. De kan selvfølgelig laves helt efter behov, da alting er håndlavet fra firstfloorcph.dk, så du kan også bestille en dobbeltdør eller en skydedør. Det kan se meget smukt ud med de sorte stålsprosser som kontrast til hvide vægge, og det giver ofte en moderne lejlighed et unikt touch. Du kan finde inspiration og se eksempler på hjemmesiden, hvor der findes billeder af både private hjem, virksomheder etc. Klik ind og se, hvad en New Yorker dør vil kunne gøre for dit hjem.

Læs videre