Harald Nyborg sælger fra et større sortiment af hårde hvidevarer. Køb bl.a. vaskemaskiner, opvaskemaskiner, køleskabe og meget mere. Inde på harald-nyborg.dk kan du også vælge mellem flere typer af havemaskiner, der gør det simplere at holde haven ved lige.

Vaskemaskiner med plads til mange dages tøj

At have rent tøj er noget vi i dag tager for givet. Derfor har de fleste danskere også adgang til en vaskemaskine, om det er i fællesrummet i kælderen eller i privaten. Hvis din gamle er gået i stykker, eller du er træt af at dele om en vaskemaskine, så er der penge at spare ved køb af denne hos Harald Nyborg. Denne danske bygge- og havespecialist har et fornemt udvalg af vaskemaskiner med mange indstillingsmuligheder og funktioner, så du altid ender med det ideelle resultat. Harald Nyborg forhandler Wasco vaskemaskiner, der er et prisstærkt brand. Inden køb er det essentielt, at du overvejer størrelsen af den typiske vask og vælge en model med en tumbler, der kan håndtere denne. Er du i tvivl, så er det bedre at gå et niveau op. Inde på www.harald-nyborg.dk finder du nærmere produktinformationer om de forskellige vaskemaskiner.

Havemaskiner til alle situationer på harald-nyborg.dk

Foråret er så småt ved at melde sin ankomst i de danske haver. De første blomster er ved at komme til syne, og det er snart tid til, at træerne begynder at spire. Hvis du er en ud af også mange andre danskere, som går meget op i haven, så ved du nok allerede godt, hvor vigtigt det er at have de rette redskaber. Harald Nyborg sælger havemaskiner til specifikke opgaver, men også multifunktionelle havemaskiner som fx deres havetraktorer fra MTD, der kan benyttes til græsslåning, snerydning, transport af haveaffald og mange flere typer af opgaver. I den store overkategori med havemaskiner på harald-nyborg.dk finder du også hækkeklippere, fræsere, plæneklippere, kædesave med videre.

Køb dine hårde hvidevarer på www.harald-nyborg.dk, og spar bl.a. på vaskemaskiner. Harald Nyborg byder også ind med prisstærke løsninger på havemaskiner – alt fra fliserensere til brændekløvere.

Læs videre