Havehobby.dk har et førende udvalg inden for ukrudtsbekæmpelse. Køb ukrudtsmidler fra de bedste mærker via webshoppen, der også byder på andre artikler til haven. Der er lige nu gode tilbud på en el terrassevarmer, havemøbler og meget andet.

Ukrudtsmiddel som Glyphosat og RoundUp

Godt ukrudtsmiddel gør forskellen. Havehobby.dk sælger ukrudtsbekæmpelse fra førende mærker. Sortimentet byder fx ind med Glyphosat 120 og 360, RoundUp og diverse former for belægningsrens, algefjerner, husrens osv. Hvis du ikke har hørt om Glyphosat før, så er det et rost middel, som er parallelt med RoundUp, men prisen er langt lavere. Hvis du leder efter effektive ukrudtsmidler kan Glyphosat 120 og 360 derfor anbefales. Havehobby.dk tilbyder også Pistol ukrudtsmiddel, som mange danskere foretrækker. Havearbejdet bliver en del nemmere med de rette midler inden for ukrudtsbekæmpelse. Hos Havehobby.dk sælges også tilbehør separat som fx tryksprøjte eller el-sprøjte. Tøv ikke med at spørge Havehobby.dk til råds, hvis du vil vide mere om ukrudtsbekæmpelse og valg af ukrudtsmiddel.

Sid ud på aftenen med en el terrassevarmer

Hos Havehobby.dk finder du masser af produkter til haven, og hvis du elsker din have, så er det også med at bestille en el terrassevarmer, så du kan sidde udenfor, selv når det er køligt. Med en el terrassevarmer forlænger man altså sæsonen. Inde hos Havehobby.dk finder du elektriske infrarøde varmelamper og varmepaneler i en funktionel kvalitet og også i et flot design. Derinde kan du altså vælge mellem lofthængte modeller, men også en el terrassevarmer til bord eller gulv. Det er essentielt, at du tager i betragtning, hvor meget varme du har brug for. Dette afhænger selvfølgelig af udendørstemperaturen, og størrelsen af det område, du ønsker opvarmet. Hvis du har spørgsmål til køb af en ny el terrassevarmer, er Havehobby.dk altid klar til at rådgive.

Tag ind på siden Havehobby.dk, og find effektiv ukrudtsbekæmpelse – Glyphosat, RoundUp og andre ukrudtsm idler. Hvis du leder efter en el terrassevarmer eller andet til haven, er denne side også god at kende til.

Læs videre