Inden vi får set os om, er det pludselig blevet jul, og så er det tid til julepynt, julemusik, lækker mad og småkagebagning. Hvis du også er klar til at begynde at jule, kan du her finde gode ideer til, hvordan huset skal pyntes. Det må være første skridt mod at komme i rigtig julestemning, så der er klar til weekendens julefilm på sofaen eller julefrokost med venner og familie.

Smukt personligt julepynt

Ofte har man lyst til at gøre hjemmet hyggeligt med julepynt og juleornamenter, og det er endnu bedre, hvis man også kan gøre det lidt personligt. Hos Skovgaarden kan du finde mange forskellige ideer til julepynt, som er personlige. De er fine at hænge op i hjemmet, men det er også gode gaveideer til dine kære omkring dig.

Find for eksempel bordkort i træ med julemotiver, juleornamenter med portrætter og diverse ornamenter med navn. Der er også plads til familiens kæledyr, for du kan også finde forskellige hunde-, heste- og kattemotiver, hvor man kan tilføje navne. De fleste personlige ornamenter har også indgraveret årstal, så man kan huske hvornår billedet er fra, eller hvornår pynten er givet. Det giver hyggelige historier, man kan tale om hvert år, når julepynten skal frem igen.

Juleeventyr for børnene med nissedør

Der er efterhånden mange, der har en lille nisse, en mus eller lignende på besøg i december måned, som måske laver ballade i hjemmet eller lægger små hyggelige gaver til børnene. Find for eksempel en lille nissedør, som kan placeres lige over dørkarmen, så det ser ud som om, at der bor nogen på den anden side af nissedøren.

Nissedøren kan for eksempel sættes op i slutningen af november, så børnene kan se, at nu er deres juleven flyttet ind. Når det bliver december, kan man sætte andre ting ude foran nissedøren, for eksempel små sko eller en sæk mel, så man kan se, at nissen er aktiv.

Skovgaardens sæt med nissedør

Er det på tide med en nisseven hjemme hos jer, kan i hos Skovgaarden finde et sæt med en nissedør, hvor der udover en nissedør i hvid og rød med en dørhammer på medfølger dørmåtte, dørkrans, juletræ med sne på, nøgle til nissedøren, støvler, kælk, kost, postkasse, skilt med personlig tekst, en julegave og en pose med mel.

Med dette nissedørssæt kan vi lave mange sjove ting hen over julen, og børnene kan hygge sig med at flytte rundt på tingene og indrette nissens forplads.

Læs videre